DİKKAT ÇEKİCİ BİR GÖNDERME YAPTI
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Sinop ziyaretinde yaptığı açıklamalarla CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in sözlerine tepki gösterdi. Balık tutmak için oltasını denize atan Kaplan, yakaladıkları balıklar üzerinden dikkat çekici bir göndermede bulundu. Kaplan, “Gördük ki konu Sayın Özel’in ifade ettiği gibi değil. Balıklarımız da milletimiz gibi savunma sanayimizin gelişiminden gurur duyuyor” dedi.
GERÇEKLERLE YÜZLEŞMEK İSTEMİYORLAR
Savunma sanayisindeki başarıların Türkiye’nin bağımsızlığı ve güvenliği açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Kaplan, bu alandaki ilerlemeden rahatsızlık duyanların ise “gerçeklerle yüzleşmek istemeyenler” olduğunu ifade etti. Kaplan’ın sözleri, hem sosyal medyada hem de yerel kamuoyunda ilgi uyandırırken, savunma sanayisine yönelik destek mesajı olarak değerlendirildi.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’tan Bayram müjdesi
Kırıkkale’de fahiş aidatlara karşı denetim başlıyor!
Kırıkkale’de sağlıkta dijital dönem
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171