KIRIKKALE
28°

Karacalı Köyü, şenlikte buluştu

Karacalı Köyü, şenlikte buluştu


ŞENLİĞE BÜYÜK İLGİ

Karacalı Köyü Dedenin Dölek Mevkii Şenlik Alanında düzenlenen şenliğe Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Ömer Eldemir ve Recep Sefer, Özel Kalem Müdürü  Kaan Yüksel, Fen İşleri Müdürü Tolga Aktan ile davetliler katıldı.

SONUNA KADAR SİZİN YANINIZDA

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan şenlikte bir konuşma yapan Önal, “Burada olmak benim için bir övünç kaynağıdır. Çok sevdiğim insanlarla beraberim. Elimden geldiği kadar yanınızda olmaya gayret ediyorum. Her zaman geldiğimde dostluk ve samimiyet görüyorum, beni bağrınıza basıyorsunuz. Benim için en büyük ödül budur. Bazı çalışmalarımızı başlattık ve sorunlarınızı çözdük. Dernek Başkanımız ve muhtarımızla devamlı istişare içerisindeyiz. Sizlerden gelen talepleri yerine getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kırıkkale Belediyesi sonuna kadar sizin yanınızdadır.

KARACALI BİZİ BAĞRINA BASMIŞ

Görüyorum ki Karacalı ile tek vücut olmuşuz, Karacalı bizi bağrına basmış. Bir kez daha verdiğiniz destekten dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün burada olmamıza vesile olan herkese teşekkür ederim. Allah sizlerden razı olsun. Kırıkkale’de bir kapınız var. O kapı Kırıkkale Belediyesi, o kapı Ahmet Önal, o kapı söz sonuna kadar size açıktır. Emeği geçen herkese saygılarımı sunuyorum” dedi. Program sonunda Önal, şenlikte bulunan davetlilerle sohbet ederek, çocuklara oyuncaklar dağıttı.

İlginizi Çekebilir

Doğalgaz kullananlar asla bunu yapmayın!

İlginizi Çekebilir

Kaymakam Tunçer’den köylere ziyaret

İlginizi Çekebilir

Yiğit Hamza yüzleri güldürüyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

58321

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171