KIRIKKALE
21°
02:48

İkindi'ye Kalan Süre

Kırıkkale Belediyesi'nden Bozlak Gecesi

Kırıkkale Belediyesi ve Müzisyenler Derneği iş birliği ile Bozlak gecesi 27 Eylül Salı Saat 18:00’da Büyük Şehir Parkında düzenlenecek.


BÜTÜN KIRIKKALE HALKI DAVETLİ 
Kırıkkale Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Bozlak Gecesine Yerel Sanatçılar eşliğinde 27 Eylül Salı günü saat 18:00’da Büyük şehir parkında başlayacak. Düzenlenecek geceye tüm halkımızı davet eden Kırıkkale Belediyesi Ersoy Savaş, Taşan Kardeşler gibi birbirinden değerli sanatçılar katılacak. Düzenlenecek geceye tüm halkımızı davet eden Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Etkinliklerimiz tüm hızıyla devam ediyor Güreş Festivali, Okuma etkinliği gibi etkinliklerimizin yanı sıra Bozlak gecemiz ile etkinliklerimiz devam ediyor.” 


AŞIK ATIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLECEK 
Büyük Şehir Parkında Düzenlenecek etkinliğimize yerel sanatçılarımız sahne alacak. Tüm halkımızı Büyük Şehir Parkında Buluşmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı. Bozlak Gecesinde,  Mesut Dağlı, Ali Şahin, Ersoy Savaş, Çetin İçten, Ali Arslan,  Taşan Kardeşler, Didem Güral, Süleymen Yakut,  sahne alacak, Atışmalı Aşık sahnesinde ise Orhan Üstündağ, Zeki Erdali Veysel Yıldız,  Dede Akbulut, Saadettin Karalök Kırıkkaleli hemşerilerimiz ile buluşacak.”

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Atatürk Ortaokulu’nun son durumu belli oldu!

İlginizi Çekebilir

Vali Makas ziyaretçileri kabul ediyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de uyuşturucu operasyonu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

61168

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171