KIRIKKALE
25°
05:16

İmsak'a Kalan Süre

Kırıkkale sıcak havaya hasret kalacak

Kırıkkale’de yaşanan yazdan kalma günler geride kalacak. Kasım ayının gelmesiyle birlikte sağanak yağış ve soğuk havalar etkisini gösterecek.


SOĞUK VE YAĞIŞLI HAVALAR GELİYOR
Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de Kasım ayının gelmesiyle birlikte havalar soğumaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda yazdan kalma günlerin yaşandığı Kırıkkale’de güneş artık yerini soğuk ve yağışlı havalara bırakmaya hazırlanıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kırıkkale’nde aralarında bulunduğu 11 il için uyarılarda bulundu. Kırıkkale, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir başta olmak üzere çeşitli bölgelerde bu hafta içerisinde soğuk ve yağışlı havaların görülebileceği ifade ediliyor.

SEL VE SU BASKINI UYARISI YAPILDI
Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Marmara, Ege, Batı ve Orta Karadeniz, Antalya, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Yağışların; Trakya, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova, Balıkesir, Çanakkale, İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla'da kuvvetli olması beklenirken sel ve su baskını uyarısı yapıldı.

VATANDAŞLAR DİKKATLİ OLMALI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun Kuzey ve Doğusu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz (Artvin hariç), Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güney Doğu Anadolu (Kilis ve Gaziantep hariç) ile Erzurum ve Muş çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Trakya, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova, Balıkesir, Çanakkale, İzmir ve Manisa çevreleri ile Aydın'ın kıyı kesimleri ve Muğla'nın batı kıyı ilçelerinin yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Atatürk Anıtına Cumhuriyet çelenkleri sunuldu

İlginizi Çekebilir

85 yıllık özlem hiç bitmeyecek

İlginizi Çekebilir

İstanbul, Tokmak Köftenin tadına bakacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

72237

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171