KIRIKKALE
25°

Kırıkkale’de 2 araç trafikten men edildi

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde gerçekleştirilen şok uygulamalar kapsamında önemli başarılar elde etti.


872 ARAÇ SORGULANDI

Ekipler, çeşitli asayiş olaylarına karışan kişilere yönelik kapsamlı bir çalışma yürüterek, 4.671 şahıs ve 872 aracı sorguladı. Yapılan sorgulamalar sonucu, çeşitli suçlardan aranan 11 şüpheli yakalanarak adli makamlarca işlem yapıldı. Ayrıca, çevreye rahatsızlık verdiği gerekçesiyle 53 araca cezai işlem uygulandı ve 2 araç trafikten men edildi.

SENTETİK ECZA ELE GEÇİRİLDİ

Uygulamalarda, güvenliği tehdit eden maddeler de ele geçirildi. Bunlar arasında 1 adet tabanca, 15 adet fişek, 1 adet kesici alet ve 17 adet sentetik ecza bulunmuş olup, ilgili yasal işlemler başlatıldı. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, suçla mücadeleye ve halkın güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalarına azim ve kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

İlginizi Çekebilir

Yeni sanayi şehri kuruluyor

İlginizi Çekebilir

Yurtlar arası futsal turnuvası başladı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de bu kez polis değil, Kaymakam denetledi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

79324

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171