KIRIKKALE
25°
01:53

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’de cami ve Kur’an kursları dezenfekte ediliyor 

Kırıkkale Belediyesi, havaların soğuması ve haşerelerin sıcak yerlerde daha sık görülmesini önlemek amacıyla dezenfekte çalışması başlattı. Ekipler tarafından cami, mescit ve Kur’an kurslarında dezenfeksiyon çalışmaları yapılıyor.


TÜM İBADETHANELERİ KAPSIYOR
Kırıkkale Belediyesi, cami ve cami çevrelerinde ilaçlama çalışması başlattı. Çalışmayı Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Halk Sağlığı mobil ekipleri gerçekleştiriyor. Çalışma Kırıkkale merkezde bulunan bütün camileri kapsayacak. Yıl içerisinde cami, mescit ve Kur’an Kurslarında dezenfekte çalışmalarını ara vermeden sürdüren Kırıkkale Belediyesi ekipleri özel olarak hazırlanmış araç ve gereçler yardımıyla, uzak yakın demeden tüm ibadethaneleri dezenfekte ediyor.


İBADETLERİNİ RAHAT ORTAMDA YAPACAKLAR
Çalışmadan Kırıkkale’de bulunan tüm camilerde vatandaşların ibadetlerini daha rahat bir ortamda yapması amaçlanıyor. Çalışma sırasında cami çevrelerinde ve Cami içerisinde ilaçlama gerçekleştiriliyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Saygılı açıklamasında “ Vatandaşlarımızın yoğun olarak bulundukları cami ve mescitlerde ekiplerimiz eliyle kapsamlı bir şekilde ilaçlama çalışması başlattık. Çalışma şehir merkezimizde bulunan tüm camilerimiz ve çevresinde sürdürülecek. Yıl içerisinde periyotlar halinde gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalarımıza önümüzde ki dönemde de devam edeceğiz.  Bu sayede vatandaşlarımız ibadetlerini daha rahat bir ortamda yapabilecekler” ifadesini kullandı. 

Haber: Süleyman Ok

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi, Pazarcık ile kardeş oldu

İlginizi Çekebilir

Pet-Shoplara sertifika eğitimi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de açık hava sinema etkinliği

Haber Yorumları

Yorum Yaz

74379

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171