KIRIKKALE
21°
02:29

İkindi'ye Kalan Süre

Kırıkkale’de fırınlara denetim

Kırıkkale Belediyesi, Ticaret İl Müdürlüğü, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından fırınlara yönelik denetim gerçekleştirildi. Yapılan denetimde, fırıncılara ekmek fiyatlarına ve hijyene uymaları konularında uyarılarda bulunuldu.


YETKİLİLER HAREKETE GEÇTİ
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ramazan Ayı’nın gelmesi ile birlikte Ramazan pidesi fiyatlarını açıklamış ve 300 gram sade pidenin 5 lira, 300 gram yumurtalı pidenin 6,5 lira olduğunu belirtmişti. Ancak bazı fırınlar, belirlenen fiyatların üzerine çıkmış bu nedenle kent gelinde pide fiyatlarında bir tutarsızlık oluşmuştu. Gazetekale ise vatandaşların tepkisini toplayan bu durumu gündeme getirmişti. Yapılan haberin ardından yetkililer harekete geçti. 

DENETİMLER DEVAM EDECEK
Yaşanan duruma kayıtsız kalmayan, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ticaret İl Müdürlüğü ve Kırıkkale Belediyesi Zabıta ekipleri, kent genelindeki fırıncı esnafını denetledi. Yapılan denetimde, fırıncı esnafına pide ve ekmek rayiçlerine uymaları ve temizlik kurallarına riayet etmeleri söylendi. Denetimlerin yarın da devam edeceği öğrenildi. 

İlginizi Çekebilir

Okul kantinlerine denetim!

İlginizi Çekebilir

Benzine 32 kuruş indirim

İlginizi Çekebilir

Emeklilere zam müjdesi 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

23876

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171