KIRIKKALE
19°
05:21

İmsak'a Kalan Süre

Kırıkkale'de hafta başı hava durumu nasıl olacak?

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale'de de bütün vatandaşlar hafta sonu ve hafta başında hava sıcaklıklarının nasıl olacağını merak ediyor.  Yeni haftaya güneşli mi yoksa soğuk hava dalgası etkisinde mi girilecek. Merak edilen tüm detaylar bu haberde.


YAZDAN KALMA HAVA...

Ekim ayının ikinci haftasında yer alan Kırıkkale'de güneş yüzünü göstermeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bazı iller için sağanak yağış uyarısı yapılırken Kırıkkale ise yazdan kalma hava yaşıyor. Özellikle piknik alanlarında vatandaşlar yalancı güneşin tadını çıkartırken, bazı vatandaşlar ise güneşli havalarda bol bol fotoğraf çekmeyi ihmal etmiyor.

17 DERECE OLACAK?

Peki önümüzdeki hafta başı hava sıcaklığı Kırıkkale'de artacak mı? Yoksa havalar soğuyacak mı? Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre Kırıkkale, önümüzdeki hafta da güneşli havanın seyrinde kalacak. Hava sıcaklıkları Pazar günü 25 derece olacakken hafta başında ise 1 derece düşerek en yüksek hava sıcaklığı 24 derece olacak. Hafta içinde en soğuk hava ise Çarşamba günü görülecek. Çarşamba günü Kırıkkale'de hissedilen en yüksek hava sıcaklığı 17 derece olacak. Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, havaların ani yükseliş ve düşüş seyretmesiyle birlikte vatandaşları uyararak sağlık açısından önlem almaları gerektiğine vurgu yaptı.

CADDE VE SOKAKLAR HAREKETLİ

Havanın güneşli olmasını fırsat bilen vatandaşlar aileleriyle birlikte hem şehir merkezinde hem me mesire alanlarında vakit geçiriyor. Güneşli havadan faydalanan bir diğer kesim ise esnaflar. İnsan hareketliliğinin yaşandığı cadde ve sokaklarda güneşli havanın etkisiyle birlikte zaman zaman esnafın işlerinde hareketlilik yaşanıyor.

Haber: Burak Şenol

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de binlerce öğrenci bugünü bekliyor!

İlginizi Çekebilir

Vali Makas’tan Siyer-i Nebi Müzesi’ne ziyaret

İlginizi Çekebilir

Cam ve mozaik sanatı yeniden hayat buluyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

92401

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171