KIRIKKALE
21°
03:8

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’de kız çocuklarına anlamlı ziyaret

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesi Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları günü dolayısıyla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi gören çocukları ziyaret ederek hediyeler dağıttı.


PAMUK ŞEKER VE KİTAPLAR HEDİYE ETTİ 
Yaptığı farkındalık etkinlikleri ile adınsan sıkça bahsettiren Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nde kız çocuklarını unutmadı. Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni ziyaret eden Türkyılmaz tedavi gören çocuklara pamuk şeker ve kitaplar dağıttı. 


HER ZAMAN YANLARINDAYIZ 
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü'nü Kırıkkale Tıp Fakültesi'nde tedavi gören çocuklarımızla kutladık. Hastanede ne kadar sıkıldığını bildiğimiz çocuklarımıza hediyeler vererek bir nebze de olsa tedavi süreçlerini eğlenceli hale getirdik. Tüm çocuklarımıza şifa dilerken bu vesileyle kıymetli kız çocuklarımızın da gününü kutlarım.” İfadelerini kullandı. Tedavi gören çocuklar bu güzel davranışı için Türkyılmaz’a teşekkür etti.

Haber: Büşra Özbek  
 

İlginizi Çekebilir

Vali Mehmet Makas, gönülleri kazanıyor 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de altın ne kadar?

İlginizi Çekebilir

Şehit olmak istiyordu duası kabul oldu 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

88100

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171