KIRIKKALE
24°
01:8

Öğleye kalan Süre

Kırıkkalegücü, 3 puan için sahaya çıkacak

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkkalegücü FK, sendi saha ve seyircisi önünde Ayvalıkgücü Belediyespor’u konuk edecek. Sakatlık ve kart cezaları nedeniyle başı dertte olan Kırıkkalegücü'nde 3 isim ilk 11’de yer alamayacak.


İSTEDİĞİ SONUÇLARI BİR TÜRLÜ ALAMADI
TFF 3.Lig 1.Grup temsilcisi Kırıkkalegücü FK, Ayvalıkgücü Belediyespor karşılaşması İçin son hazırlıklarını tamamladı. 12’nci hafta maçına çıkacak olan Kırıkkalegücü, mutlak 3 puan parolasıyla sahaya çıkacak. Ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan Kırıkkalegücü, pazar günü Başpınar Stadyumu’nda Balıkesir ekibi Ayvalıkgücü’nü evinde ağırlayacak.

KIRIKKALE EVİNDE KAYBETMİYOR
Oynadığı son 5 maçtan da galibiyet alamayan Kırıkkale ekibi bu maçı kazanarak bu kötü seriye son verip yeniden ilk altı içinde yer alıp üst lige çıkma hedefini sürdürmek istiyor. Kırıkkalegücü’nün galibiyet hasreti sürerken, evi Başpınar Stadı’nda 5 maçtır bileği bükülmemesi de önemli istatistik olarak göze çarptı.

3 OYUNCUDA SAKATLIK VE KART CEZASI
Kırıkkalegücü'nde Tamer Aşık ve Göktuğ Yayla sakatlık nedeniyle Ayvalıkgücü Belediyespor karşısında forma şansı bulamayacak. Takım kaptanı Mehmet Albayrak toplamda gördüğü 4 sarı kart nedeniyle yine Ayvalıkgücü Belediyespor karşısında forma şansı bulamayacak.

AYVALIKGÜCÜ FORMUNDA
TFF 3.Lig 1.Grup’ta Ayvalıkgücü Belediyespor, deplasmanda 3 maçtır kaybetmezken, toplamda 7 maçtır kaybetmeyerek iyi formunu sürdürerek ligde 3.sırada yer alıyor.
Kırıkkalegücü FK teknik direktörü Fuat Eraslan yaptığı açıklamada, "Kırıkkale halkı bize destek olduğu sürece ligdeki her rakibi yenebilecek güçteyiz, bu maçta taraftarlarımızla beraber galibiyet hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber:Yunus Emre Altundağ

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalegücü FK, galibiyet hedefliyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor'dan 3 puan serisine devam

İlginizi Çekebilir

TFF'den Kırıkkalegücü'ne şok ceza!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

96226

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171