KIRIKKALE
25°
02:59

Öğleye kalan Süre

Kırıkkalegücü Spor Kulübü 6. Olağan Genel Kurulu düzenledi

Kırıkkalegücü Spor Kulübü, 14 Haziran Salı günü, 6. Olağan Genel Kurulu’nu düzenledi. Kurulda yapılan seçimde, 26 yıllık kurucu başkan Güven Gündüz, yeniden başkanlığa seçildi.


KONGRE’DE TEK ADAY GÜNDÜZ
Hazırladığı projeler ile adından sıkça söz ettiren Kırıkkalegücü Spor Kulubü, geçtiğimiz Salı günü 6. Olağan Kongresi’ni düzenledi. 26 yıllık kurucu başkan olan Güven Gündüz, tek olarak seçime girdi. Oyların tamamını alan Gündüz, güven tazeledi. 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK
Kulübün kurulmasından bu yana 14 kez Ulusal Spor Ödülleri töreni gerçekleştiren Güven Gündüz, geçtiğimiz yıl ise pandemi nedeniyle hayatını kaybeden Prof. Dr. Feriha Öz’ün anısına Pandemi Ödülleri’ni düzenledi. Ayrıca geçmiş dönemlerde ’40 Köy 40 Basketbol Takımı’ projesini hayata geçiren ve 2019 yılında Fair Play ödülü alan Güven Gündüz, çalışmaların devam edeceğini belirtti. 

KIRIKKALE’Yİ TANITMAYA DEVAM EDECEĞİZ
İlerleyen süreçte projelere çok daha fazla önem vereceklerini belirten Kulup Başkanı Güven Gündüz, “Bu zamana kadar birçok projemizi hayata geçirdik. Türkiye’nin çok önemli spor insanlarına, medya insanlarına ve bilim insanlarına ödüller verdik. Köylerdeki çocuklarımızı basketbolla buluşturduk. Kulübümüzün çalışmalarını devam ettireceğiz, projelerimize daha bir önem vereceğiz. Kırıkkale’yi Türkiye çapında tanıtmaya devam edeceğiz.” dedi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalegücü, 3 puan için sahaya çıkacak

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalegücü FK, Küçükçekmece Sinopspor maçı başladı

İlginizi Çekebilir

Akbal’dan iş insanlarına çağrı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

72537

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171