KIRIKKALE
25°
02:29

Öğleye kalan Süre

Kırıkkaleli dağcılar faaliyetlerini sürdürüyor

Bozkır Dağcılık Kulübü faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Kulüp, Tarihi Çeşnigir Köprüsü üzerinde başlayan bir yürüyüş düzenledi.


ETKİNLİKLERE BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ
Kuruluşu üzerinden bir ay geçmeden 4. programını gerçekleştirilen Bozkır Dağcılık Doğa Sporları Spor Kulübü bu kez tarihi Çeşnigir köprüsünden başlayan yürüyüş gerçekleştirdi. Daha önce Dinekdağı, Sivri Tepesi ve Kent Ormanında etkinlik gerçekleştiren kulüp, faaliyetlerine Çeşnigir yürüyüşü ile bir yenisini daha ekledi.

50’DEN FAZLA SPORCU KATILDI
50'yi aşkın sporcunun yer aldığı yürüyüşün sonunda Çeşnigir köprüsü manzarası eşliğinde canlı müzik ziyafeti verildi. 12 Kasım 2023 Pazar günü gerçekleşen programda kulüp üyeleri doğa yürüyüşü ile müzik ziyafetini aynı anda yaşadılar.

“ETKİNLİKLERİMİZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK”
Olağan Kongre ile yeniden seçilen Bozkır Dağcılık kulübü Başkanı Vedat Durudoğan; "Bundan sonra da faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam edecek. Yediden yetmişe doğada olmak isteyen ve doğa sever herkesi etkinliklerimize bekliyoruz." İfadelerini kullandı. Ayrıca Durudoğan, "Kulüp üyelerimize faaliyetlerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde faaliyetlerimize yenilerini ekleyeceğiz" diye sözlerine ekledi.+

Haber:Burak Şenol

İlginizi Çekebilir

Bağlamayla geçen yarım asır 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleli dağcılar bu kez 100.yıla özel tırmandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

76130

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171