KIRIKKALE
19°

Kırıkkaleli manken Metehan Varol finalde

Her yıl olduğu gibi bu yılda gerçekleştirilen Best Model Of Türkiye yarışmasının seçmeleri tamamlandı. Seçmelerde yarı filan ve sonrasında adını binlerce kişi arasından finale yazdıran Metehan Varol, 30 erkek ve 30 kız arasından 23 Ekim’de finalde birinci


FİNALE KALANLAR ARASINDA YER ALDI
Bu yıl 36’ncısı düzenlenen Best Model Of Türkiye yarışması İstanbul Fulya Süleyman Saba Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Binlerce kişinin katıldığı seçmeler sonrası 120 kişi adını yarı finale yazdırdı. Adını yazdıranlar arasında erkek kategorisinde Kırıkkaleli Metehan Varol’da yer aldı. Yakışıklığı ve vücut yapısıyla dikkatleri üzerine çeken Varol,  seçmeler sonrasında 30 erkek ve 30 kız olarak yarı finale kalanlar arasında yer aldı.

KIRIKKALE İÇİN MÜCADELE EDECEĞİM 
Kırıkkale’den yarışmaya katılan Metehan Varol, 23 Ekim’de düzenlenecek olan final gecesinde Türkiye’nin modeli olmak için mücadele sergileyecek. Best Model Of Türkiye yarışmasının favori isimleri arasında yer alan Varol, Kırıkkaleli hemşehrilerinden destek istedi. Kırıkkale’nin ismini her yerde duyurmak için mücadele edeceğini dile getiren Varol, final yarışmasında birinci olmak için mücadele edeceğini vurguladı.

Haber: Meryem Tekin 
 

İlginizi Çekebilir

Dinek Yöresel Ürünler Halk Marketi açıldı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi’nden gece mesaisi

İlginizi Çekebilir

Keskinlilerin meşhur yemeği

Haber Yorumları

Yorum Yaz

25531

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171