KIRIKKALE
27°
04:48

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’nin eğitim çalışmaları görüşüldü

Kırıkkale’nin eğitim çalışmaları görüşüldü


YAPILACAK ÇALIŞMALAR ANLATILDI

Yeni eğitim ve öğretim dönemi kapsamında Kırıkkale’de gereli çalışmalar yapılıyor. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında yapılacak ve yapılan çalışmalar değerlendiriliyor. Kırıkkale Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, kurumun yöneticileriyle bir araya gelerek toplantı düzenledi. Kurumun tüm hizmet birimleriyle ilgili yöneticilerden brifing alan Aydın, eğitim öğretime dair değerlendirmelerde bulundu. Müdür Aydın, “Kaliteli bir eğitim bütün çocuklarımızın hakkıdır. Bu konuda bütün eksikliklerimizi ve talepleri yerine getirerek yeni döneme hazırlanıyoruz” dedi.


BAŞARI SEVİYESİNİ DAHA ÜSTLERE ÇIKARATACAĞIZ

Kırıkkale merkez, ilçe, kasaba ve köyleri için her alanda eğitimi değerlendirdiklerini vurgulayan Aydın, “Yeni dönemde projelerimizle farklılıklar oluşturmak istiyoruz. İnşallah her geçen yıl şehrimizin başarı seviyesini daha üstlere çıkartarak, Türkiye genelinde şehrimizi daha ön plana çıkartmayı hedefliyoruz. Okullarımızın sorunlarını çözmek, eğitimcilerimizin taleplerine çözüm bulmak amacıyla elimizden gelen çaba ve gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

Hacılar Kasabası’na asfalt atılıyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de evlenecekler! Bu fırsatı kaçırmayın

İlginizi Çekebilir

Akraba evliliği, Akdeniz anemisini tetikliyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

14844

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171