KIRIKKALE
25°
00:28

Yatsı'ya Kalan Süre

Kırıkkalespor, Fuat Eraslan ile anlaşma imzaladı

Kırıkkalespor’da yeni teknik direktör Fuat Eraslan ile anlaşma imzalandı. Yeni sezon için umutlu konuşan Eraslan, “Mücadeleyi, başarıyı ve formayı isteyen bir takım oluşturacağız. Ahlaki yönünden takım ruhunu bozacak kişilerle olmayacağız. İnşallah sezon


KIRIKKALESPOR’U YAKINDAN TANIYORUM 
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Kırıkkalespor’da kulüp başkanlığının belirlenmesinin hemen ardından teknik direktörlük görevinde mutlu sona gelindi. 2023-2024 sezonu için tecrübeli hoca Fuat Eraslan ile anlaşma imzalandı. Teknik direktör Eraslan, sportif direktör Hakan İlhan ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıktı. Burada yeni sezon için yapılacak ve yapılması planlanan hazırlıkları anlatan Eraslan, Kırıkkalespor’u yakından tanıdığını söyledi. 

MÜCADELEYİ SEVEN FUTBOLCULAR OLACAK 
Kırıkkale’ye gelmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Eraslan, “Kırıkkale benim daha önceden çalıştığım bir yer. Hem şehir olarak hem de arkadaşlar olarak mutluluk duyduğum bir takım. Buraya gelir gelmez hem şehirden hem de yönetimimizden ilgiyle karşılandım. Önümüzde bizleri bekleyen sıkı bir hazırlık sürecimiz var. İnşallah bu süreci çok iyi değerlendireceğiz. Takımımızın en iyi yerlere gelmesi için gecemizi gündüzümüze katacağız. Formayı isteyen, başarıyı isteyen, mücadeleyi seven ve takımın, kulübün ahlakını bozmayan futbolcularla anlaşma sağlayacağız.”

PLAY-OFF OYNAYAN BİR TAKIM OLACAĞIZ 
İlk haftanın bay geçecek olmasını büyük bir avantaj olduğunu söyleyen Eraslan, “İnşallah sene sonunda bu mücadele hırsıyla oynayan takımımızla Play-Off oynayan bir takımı oluşturacağız. Büyük paralar harcayarak takımımızın şuan bulunduğu maddi konumu zora sokan değil, elimizdeki imkanları çok iyi değerlendirerek güzel bir yapı oluşturmayı planlıyoruz. Başarıya inanan hiç kimse için asla ama asla geç değil. Bizler başaracağımıza, sahada üzerimize düşen mücadeleyi fazlaca sergileyeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.”

GRUBUMUZDA 4-5 TAKIM ÜST LİGİ İSTİYOR 
“Bulunduğumuz grubumuzda 4-5 takım gerçekten çok hırslı. Bu takımlarımızı geçen yıldan itibaren takip ediyorum. Her zaman bir üst ligi isteyen mücadeleci takımlar var. Bu takımlar arasında bizlerde yer alacağız. Yarışmacı bir akım oluşturacağız hem kendime hem de ekibimize güveniyorum. Sezon sonunda kimsenin mahcup olacağı bir durum oluşturmayacağız. Takımımıza uygun, karakterli ve gerçekten şampiyonluğu ve formayı isteyen futbolcularla yola devam etmek istiyoruz” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor, Fuat Eraslan ile anlaşma imzaladı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor’un ismi değişiyor 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Büyük Anadoluspor’ dan orta sahaya güçlü takviye

Haber Yorumları

Yorum Yaz

86837

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171