KIRIKKALE
25°
03:27

İmsak'a Kalan Süre

Kırıkkalespor için halk şenliği düzenlenecek

Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü  yeni sezona iyi başlaması amacıyla ilk defa şehirde şenlik düzenlenecek. Kırıkkale Belediyesi’nin koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek olan şenlik kapsamında Kırıkkalespor ve halk buluşması gerçekleştirilecek. 


YÜZLERCE FORMA HEDİYE EDİLECEK 
2023-2024 futbol sezonu hazırlıklarını sürdüren Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü  için şehirde ilk defa ‘Kırıkkalespor ve halk şenliği’ düzenlenecek. Önümüzdeki haftalar içinde yapılması planlanan şenlik kapsamında yüzlerce forma ve satranç takımı ücretsiz olarak taraftarlara hediye edilecek. Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulüp Başkanı Şeref Akbal, “Kırıkkale Belediyemiz koordinatörlüğünde şehrimizin takımı ve halkımızın buluşması amacıyla anlamlı bir etkinliğe imza atacağız” dedi. 

ŞEHRİMİZLE BÜTÜNLEŞTİRECEĞİZ 
Kulüp başkanı Akbal, “Kırıkkale Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’nın önderliğinde halkımızla buluşacağız. 250’yi aşkın forma ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün destekleriyle 70 tane satranç takımı hediye edeceğiz. Şehrimizin takımının halkımızla ve şehrimizle bütünleşmesi için bütün reklam alanlarını kullanacağız. İnşallah bu etkinliği önümüzdeki hafta yapmayı planlıyoruz. Kulüp binamız ve Şehir Parkı bölgesinde bu etkinliği gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalegücü spor ile Üniversite arasında protokol

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor, 1 puanı son dakikada kurtardı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor, ligi 36 puanla 11. sırada tamamladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

35850

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171