KIRIKKALE
22°
00:7

Öğleye kalan Süre

Kırıkkalespor, kendi evine yine kaybetti

TFF 3. Lig’de mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, ligin 10. haftasında kendi evinde Karaman Futbol Kulübü ile karşı karşıya geldi. Kırıkkalespor, sahadan 3-0’lık skorla mağlup ayrılırken, kendi evinde kazanamama serisi 5 maça çıktı. 


İLK YARI 1-0 SONA ERDİ
Kırıkkale Büyük Anadoluspor, ligin 10. haftasında Karaman Futbol Kulübü ile karşı karşıya geldi. Konuk ekip, karşılaşmaya hızlı bir başlangıç yaparak, 21. dakikada Akın Akman’ın golü ile 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

89’DA KIRMIZI KART ÇIKTI
Kırıkkalespor’un rakibi Karaman FK, ikinci yarıya da hızlı bir başlangıç yaptı. Konuk takımın oyuncusu Umut Dilek, 52. dakikada attığı golle, Kırıkkalespor’un ağlarını sarsarak, farkı 2’ye çıkardı. Son ana kadar temponun düşmediği maçta, 89. dakikada Karaman FK’lı oyuncu Mertcan Dağlı, kırmızı kart gördü. Kırıkkalespor, konuk takımın 10 kişi kalmasının ardından, 89. Dakikada kalesinde bir gol daha gördü. Karşılaşma, 3-0’lık skorla sona erdi.

9 MAÇ, 6 MAĞLUBİYET, 3 GALİBİYET
Kırıkkalespor’un ligdeki kötü gidişatı devam ediyor. Bu sezon 5 kez kendi evinde, 4 kez de deplasmanda olmak üzere toplamda 9 kez sahaya çıkan Kırıkkalespor, bu karşılaşmaların 6’sında sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Ligde beraberliği bulunmayan Kırıkkalespor, 3’ü de deplasmanda olmak üzere kazandığı 3 maçtan 9 puan elde etti. 
 

İlginizi Çekebilir

Hademelik yaptığı okuldaki odasında ölü bulundu

İlginizi Çekebilir

İki otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı

İlginizi Çekebilir

Fikret Karabudak stadyumu yenilenecek 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

78295

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171