KIRIKKALE
21°
04:46

Öğleye kalan Süre

Kırıkkalespor kulüp yönetiminden TFF’ye çağrı 

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grupta mücadele eden ve kendi sahasında galibiyet yüzü görmeyen Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un aldığı mağlubiyet sonrası kulüpten açıklama geldi. Kulüp, “İç saha maçlarında ki hakem hataları artık hata olmaktan çıkmış,


BORSADA DEĞİL, SAHADA OYNANAN GÜNLERİ ÖZLEDİK 
Kulüp tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “3. Lig. 2.Grupta mücadele eden kulübümüz dış saha maçlarında galibiyetler alıp, ligde iddia sahibi olurken, iç sahada maalesef istemediğimiz sonuçlarla karşılaşmaktayız. Bu durum iç saha, dış saha ayrımı gözetmeksizin incelenmelidir. Bilindiği üzere TFF 3. Ligde birçok kulüp, on milyonlarca bütçelerle kurulmuş ve emekleri zayi edilir durum ile karşı karşıyadır. Futbolun borsada değil, sahada oynandığı günleri özleyerek her türlü illegal işlere karıştıklarını görmekteyiz.”

PARA DEĞİL, DOĞRU YAPILANMA KAZANIR 
“İç saha maçlarında ki hakem hataları artık hata olmaktan çıkmış, âdeta katliamlara dönüşmüştür. Küçük bütçelerle ancak doğru adımlarla kurulan takımımız, futbolda paranın değil, doğru yapılanmanın kazanacağının ispatı konumundadır. Futbol doğru transferlerin yanı sıra bir bütünleşme oyunudur. Yalnızca futbolcuların takım oyununu yansıtması değil; yönetim, takım, taraftar ve şehrin bütünleşmesidir. Şehrimiz bu unsurların tamamını yansıtmakta olup, büyük güçlerin korkulu rüyası haline gelmiştir. İşte bu durumdan rahatsız olan güçler, başarılarımızı engellemek adına her türlü faaliyete girmişlerdir.” 

SEYİRCİ SAYISININ AZALMASINA NEDEN OLUYOR 
“İç saha maçlarında oynanan hakem oyunları taraftarı tahrik etmekte ve istenmeyen saha olaylarına davet etmektedir. Birçok taraftarımızın 6222 çerçevesinde cezalandırılmasının ana sebebi Hakem Tahrikleridir. Bilinçli olduğu kanaatine vardığımız hakem hataları taraftarımızı tahrik etmekle kalmayıp, alınan kötü sonuçlar nedeniyle tribündeki seyirci sayısının da azalmasına neden olmaktadır. Ayrıca futbolcularımızın üzerinde baskı unsuru oluşturup, psikolojik olarak etkilenmemize de sebep olmaktadır.” 

EMEKLERİ ÇALMAK KİMSENİN HAKKI DEĞİLDİR 
“Amacı Türk futbolunu korumak ve hizmet etmek olan federasyonun bu duruma acil olarak müdahale etmesi gerekir. Aksi halde zarar gören yalnızca Kırıkkalespor değil Türk Futbolu olacaktır. Kulüp olarak temennimiz destek değil adalettir. TFF’nin görevlerinden bir tanesi de Adaleti sağlamaktır. Adil düzenin bir an önce sağlanmasını bekliyor, aksi halde kulüp olarak Türk Futboluna örnek olacak nitelikte büyük kararlar alacağımızı bütün kamuoyuna duyuruyoruz. Kırıkkale ve Kırıkkalespor taraftarının tek amacı Türk futboluna hizmet etmektir. Bu hizmetleri görmezden gelerek emeklerini çalmak kimsenin haddi değildir” ifadesi yer aldı.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor’un yeni hocası Eraslan oldu 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor’un yeni başkanı Akbal 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor hazırlık kampına başladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

80772

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171