KIRIKKALE
25°
04:45

Öğleye kalan Süre

Kırıkkalespor şampiyon gibi oynadı, Ordu’ya gol oldu yağdı

TFF 3.Lig’in 9’uncu haftasında Orduspor’a konuk olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Yeni Orduspor Stadyumu’nun açılış maçında 4-0' lık skorla rahat bir galibiyet aldı.


KIRIKKALESPOR MAÇA HIZLI BAŞLADI
TFF 3. Lig 3.Grupta mücadele eden Kırıkkalespor, ligin 9’uncu haftasında Yeni Ordu Stadyumu’nda Orduspor  ile karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Kırıkkalespor, dakikalar 17’yi gösterdiğinde penaltı kazandı ve Yasin Reis’in kullandığı penaltı vuruşundan golü buldu. 1-0 öne geçtikten sonra baskılı oyununu devam ettiren Kırıkkalespor’da Yasin Reis, kaleciden dönen topu tamamlayarak hem kendisinin hem de takımın ikinci golünü attı. Kalan dakikalarda rakibine gol şansı vermeyen Kırmız-Lacivertliler, devre arasına 2-0 galip girdi.

ORDUSPOR İLK KEZ MAĞLUP OLDU
İkinci yarıda da üstün oyununu devam ettiren Kırıkkalespor, 60. Dakikada Ali Kemal Özkan’ın ayağından bulduğu golle 3-0 öne geçti. Bu golden sonra direnci iyice kırılan rakibi karşısında Kırıkkalespor, Ali Kemal Özkan’ın harika golüyle skoru 4-0 yaptı. Bu skordan sonra oyunun kontrolünü iyice eline alan Şimşekler, mücadeleden 3 puanla ayrıldı. Yeni Ordu Stadyumu’nun açılış maçında 4-0 gibi rahat bir galibiyet alan Kırıkkalespor, bu sezon Orduspor’a ilk kez mağlubiyeti tattırdı.


Kırıkkale Büyük Anadoluspor -  Orduspor 1967 künyesi:

STAT: Yeni Ordu Stadyumu

HAKEMLER: Cihan Ölmez, Ulaş Çelik, Abdulkadir Yılmazoğlu, Selçuk Keklik

KIRIKKALE BÜYÜK ANADOLUSPOR İLK 11:  İlker Günay , Yunus Emre Çabuker (DK.82. Fatih Uludağ), Mehmet Albayrak, Emrah Sürücü(DK.82. Serkan Güler), Yasin Reis, Uğur Ayhan(DK.82.Reşit Akbulut), Ali Kemal Özkan(DK.88. Eyüp Bayır), Onur Çakmakçı, Buğra Şahiner, Seyit Mehmet Söğüt (DK.65. Yiğit Alp Sevinç), Doğukan Subaşı 

ORDUSPOR KULÜBÜ İLK 11:  Batuhan Akyüz, Serhat Velioğlu (DK.61. Seçim Can Koç), Oğuz, Saltabaş ( DK.73.Yağız Hazar), Bilal Gülden, Eray Eren (DK.73.Eren Yalçın), Metin Sevinç, Cevatcan Ekinci, Ömercan Aslan(DK.61.Volkan Geyik), Doğukan Pala, Ferhat Yılmaz, Arda Saltan (DK.13. Görkem Can Güner)

SARI KARTLAR: (Kırıkkalespor- DK.80. Mehmet Albayrak), ( Orduspor- DK.24.Bilal Gülden, DK.50. Batuhan Akyüz, DK.58.Eray Eren)

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor’un yeni teknik direktörü Kaya

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor hazırlık kampına başladı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor heyetinden Tekbıyıkoğlu’na ziyaret

Haber Yorumları

Yorum Yaz

19113

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171