KIRIKKALE
25°
02:24

Öğleye kalan Süre

Kırıkkalespor’da transfer hareketliliği 

Kırıkkalespor, Eylül ayında başlayacak olan yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Transfer çalışmalarını da sürdüren kulüp yönetimi, başarılı bir takım kurmak için kadrosunu oluşturuyor. 


YOĞUN VE TİTİZLİLİKLE DEVAM EDİYOR 
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Kırkkalespor, hazırlıklarını sürdürüyor. Transfer çalışmalarına hız kazandıran kulüp yönetimi, disiplinli ve başarıyı arzulayan futbolculardan oluşan bir kadro hazırlıyor. Transferlerle ilgili kulüp tarafından sosyal medya hesabından paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi, “Yoğun ve tempolu geçen bu günlerde transfer çalışmalarımız büyük bir titizlik ile devam etmektedir.”

HEDEFİMİZ SİNERJİ YAKALAMAK 
“Camiamıza yakışan arzulu başarı hedefleyen genç oyuncularla birlikte aralarına katacağımız tecrübeli oyuncu grupları ile iyi bir sinerji yakalamak hedefimiz olacaktır. Teknik ekibimizin raporları doğrultusunda takımımıza uygun oyuncu grubu ile görüşmelerimiz hızlı şekilde devam etmekte olup yaşanan gelişmeler sizlerle paylaşılacaktır ”ifadesine yer verildi.

Haber: Abdulsamet Yıldırım (Stajyer)

İlginizi Çekebilir

Protokol tribünü kombine biletleri satışa hazır 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor evinde galip geldi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor’da transfer atağı 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

53661

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171