KIRIKKALE
25°
00:1

Akşam'a Kalan Süre

Kırıkkalespor’un maçları Başpınar’da oynanacak 

Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Şeref Akbal, yönetimiyle birlikte Başpınar Stadyumunda incelemelerde bulundu. Akbal, yeni dönemde karşılaşmaların burada oynanacağını söyledi.


EKSİKLİKLER GİDERİLECEK 
2023-2024 futbol sezonuna sıkı şekilde hazırlıklarına başlayan Kırıkkalespor, yeni sezon maçlarını Başpınar Stadyumunda oynayacak. Kulüp başkanı Şeref Akbal, yönetimi ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş ile birlikte hem saha zemininde hem de stat içerisinde bir takım incelemelerde bulundular. Yapılan incelemeler sonrası saha içerisinde ve stat içerisinde yer alan eksikliklerin kısa süre içerisinde giderilmesi için gerekli girişimler yapıldı. 

FİKRET KARABUDAK’TA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR 
İncelemelerin ardından Gazetekale mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Akbal, “Çim sahamızın zemininde eksiklikler vardı. Hem sahamız hem de stadyum inşallah Eylül ayında kullanıma hazır hale gelecek. Fikret Karabudak Stadyumunda yapılan tadilatlar nedeniyle bu yıl yine maçlarımızı burada oynayacağız. Fikret Karabudak Stadyumu ile ilgili Gençlik Spor Bakanlığı ve Kırıkkale Belediyemiz öncülüğünde çalışmalar devam ediyor” dedi. 

BU ZORU HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ 
“Yeni sezonda maçlarımız burada oynanacak. Burada gerçekten güzel bir atmosfer var. Bu stadyumumuzun kapasitesi yaklaşık 10-15 bin kişi. Aslına bakarsanız bizim yeni bir stadyuma ihtiyacımız var. İnşallah ilerleyen süreçte şehrimiz güzel bir stadyum kazanır. Kırıkkalespor’un gerçekten de çok iyi yerlere gelmesi amacıyla üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz. Kısıtlı imkanlarla gerçekten zoru başarmak için çalışacağız” şeklinde konuştu. 

Haber: Ahmet Gökdemir


 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor’un ismi ve logosu değişti 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor’un yeni başkanı Akbal 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor’da transfer hareketliliği 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

80725

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171