KIRIKKALE
19°
00:19

Yatsı'ya Kalan Süre

Kırtasiye yardım başvuruları başladı

Kırtasiye desteği başvuru şartları nedir, kimler kırtasiye yardımına başvurabilir? destek için son gün ne zaman? İşte detaylar haberimizde.


KIRTASİYE YARDIMINA KİMLER BAŞVURABİLİR?
Herhangi bir işi olmayan, SGK kaydı bulunmayan muhtaç veliler ya da dar gelirli veliler, bu yardıma başvurabiliyorlar. Ülkemizde hane halkı kişi başı aylık ortalama net geliri; asgari ücretin 1/3'ü ve altında olanlar; dar gelirli aileler olarak kabul ediliyorlar. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından farklı ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere yapılan kırtasiye yardımı başvurusu, gerekli koşulları taşıyan vatandaşlara sağlanıyor. SGK aracılığıyla yapılan başvuruda, şehit / gazi ve vazife malullerine veya çocuklarına yılda bir kez ödenen eğitim yardımı için talepte bulunabilecek. 

KIRTASİYE YARDIMINA NEREDEN BAŞVURU YAPILIR?
Kırtasiye yardımı başvuruları, e-Devlet üzerinden alınmaktadır. İhtiyaç sahibi aileler T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet şifreleriyle başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Haber: Abdulsamet Yıldırım(Stajyer)

 

İlginizi Çekebilir

Kumbarasında biriktirdiği parayı deprem bölgesine bağışladı

İlginizi Çekebilir

Kırtasiye yardım başvuruları başladı

İlginizi Çekebilir

Sıcak çorbalar yaralı gönülleri ısıtıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

69103

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171