KIRIKKALE
25°
04:56

Öğleye kalan Süre

Kışın Kırıkkale'de böyle çıkmayın!

Kırıkkale’de berberler, saç sağlığı için bere kullanımına dikkat edilmesi gerektiğini belirterek vatandaşları uyardı.


Kırıkkaleli berberler, kış aylarında kapüşon ve berelerin yeniden ortaya çıktığını belirterek saç bakımına dikkat edilmesi gerektiği konusunda uyardı.

“MÜŞTERİLER KIŞIN UZUN TERCİH EDİYOR”
Kış aylarında saç bakımıyla ilgili konuşan berberler, “Kış mevsimi Kırıkkkale’de kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladı. Bu sebeple saçlarını kısa kullanan müşteriler uzun kullanmaya karar vererek, tıraş sürelerini uzattılar ve böylece işlerimizde düşüşler oldu. Tıraş olmak için 20 günde bir gelen müşterilerim süreyi 1 aya çıkardı, 30 günde gelen 35 günde gelmeye başladı ve bir düzen bozuldu. İnsanlar soğuktan dolayı uzun saç kullanıyorlar ve şapka kullanımını artırıyorlar" dedi.

“ŞAPKA KULLANMAK BÜYÜK ZARAR VERİYOR”
Berberler, "Biz, kışın uzun saç kullanmak yerine daha çok kısa saç kullanmayı öneriyoruz çünkü şapka kullanmak ciddi anlamda saça zarar veriyor. Yani saçları kırıyor ve havasız bırakıyor. Günümüzde birçok kalitesiz şapkalar var, bu şapkalar saça ve saç derisine zarar veriyor dikkat etmeleri gerekiyor. Kış aylarında wax, jöle ve sprey kullanıp, şapka takıyorlarsa en azından her gece yıkamaları lazım. Yıkamadıkları takdirde zaten gündüz havasız kalan saçlar, gece sürtünmenin etkisiyle büyük zararlar görüyor. Şapka ve bere takan vatandaşları saç çıkış yönlerini dikkate alarak davranmalarını tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber:Burak Şenol

İlginizi Çekebilir

Aşağımahmutlar’da örtü altı sebzeler yetişiyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de kaygan zemin kaza getirdi: 2 yaralı

İlginizi Çekebilir

Öğretmenler odası buluşmaları devam ediyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

36243

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171