KIRIKKALE
21°
02:29

Akşam'a Kalan Süre

KÜ, 17 farklı alanda çalıştay düzenledi

Kırıkkale Üniversitesi tarafından 17 farklı alanda, uzmanlarla birlikte çalıştay düzenlendi. 15 Mart 2022 Salı günü gerçekleştirilen çalıştaya, Medya, Yeni Medya ve Yayıncılık alanında Yahşi Medya da katıldı.


17 FARKLI ALANDA ÇALIŞTAY
Kırıkkale Üniversitesi Merkezi Derslikler Binası’nda gerçekleştirilen çalıştay, Beslenme ve Gıda, Çevre ve İklim, Eğitim-Öğretim, Gençlik ve Spor, Güvenlik, Turizm ve Rekreasyon, Savunma Sanayi, Kültür ve Sanat, Medya, Yeni Medya ve Yayıncılık, Sağlık, Sanayi ve Teknoloji, Sosyal Politikalar, Ulaştırma ve Lojistik, Ticaret, Ekonomi, ve Finansman, Tarım, Orman ve Hayvancılık, Şehircilik ve Su ve Enerji olmak üzere 17 farklı gruptan oluştu. 

YAHŞİ MEDYA REKLAM AJANSI, MEDYA ÇALIŞTAYI’NDA YER ALDI
Kırıkkale’de ‘Medya, Yeni Medya ve Yayıncılık’ deyince akla gelen ilk isimlerden biri olan Yahşi Medya Reklam Ajansı da Medya Çalıştayı’nda yer aldı. Çalıştaya, Yahşi Medya’yı temsilen Yahşi Medya Ajans Başkanı Kadir Yahşi ve Yazılım Uzmanı Yunus Özbek katıldı. 

İlginizi Çekebilir

Süper amatörde 10 maçta 38 gol atıldı

İlginizi Çekebilir

Akbal: “Kırıkkalespor’a herkes sahip çıkmalı”

İlginizi Çekebilir

Gazeteci Ahmet Gökdemir baba oldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

50433

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171