KIRIKKALE
20°
03:19

Öğleye kalan Süre

Küresel Gazeteciler Cemiyeti’ne ödül

Küresel Gazeteciler Cemiyeti’ne ödül


MESLEK ONUR ÖDÜLÜ VERİLDİ

Atatürk'ün Kastamonu'ya Gelişi, Şapka ve Kıyafet İnkılabı etkinlikleri kapsamında Kastamonu Gazeteciler Derneği (KGD) tarafından “Hüsnü Açıksöz'ü Anma ve Basın Onur Ödülleri” etkinliği Kastamonu Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlendi. Kastamonu’da Küresel Gazeteciler Konseyi üyesi Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti ev sahipliğinde Merhum Gazeteci Hüsnü Açıksöz’ü anma programı kapsamında KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’e meslek onur ödülü verildi.

ÖNEMLİ KATILIMLAR SAĞLANDI

Eski Kara Kuvvetleri Komutanı emekli Org. Atilla Ateş’ten ödülünü alam Dim, “Başta cemiyet başkanı ve KGK il temsilcimiz İzzet Sarı olmak üzere emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Bu ödülü KGK ailemiz adına almaktan onur duydum” dedi. Düzenlenen etkinliğe Vali Yardımcısı Aydın Ergün, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Emekli Orgeneral Atilla Ateş Paşa, Devlet Eski Bakanı Murat Başesgioğlu, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Kastamonu Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekan Prof. Dr. Mehmet Serhat Yılmaz, Kastamonu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sudi Topal, Kastamonu Gazeteciler Derneği Başkanı İzzet Sarı ile çok sayıda davetli katıldı.

İlginizi Çekebilir

Akyön: “Kırıkkale’nin artık uğrak noktasıyız”

İlginizi Çekebilir

Ruhsatsız tabanca ele geçirildi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

57314

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171