KIRIKKALE
24°
03:22

İkindi'ye Kalan Süre

Kutluca: “Çözüm reçetesi Millî Görüşte”

Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca,  başta siyaset ve ekonomik olmak üzere pek çok konuda partisinin görüşlerini kamuoyuyla paylaştı. Kutluca, vatandaşların yaşadığı problemlerin Millî Görüş politikaları ile çözülebileceğini belirtti. Kutluca, “Aslı


KUTUPLAŞMA ZİHNİYETİNDEN VAZGEÇMELİ
Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca, 30 Ağustos zaferinde olduğu gibi ülkenin bir kez daha birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu belirten Kutluca, “Bugün bizlere düşen, yine inancımıza ve değerlerimize sımsıkı sarılarak, birlik ve beraberliğimizi yeniden tesis ederek ortak sorumluluklarımızı kuşanmak ve kutuplaşmaya, kamplaşmalara artık bir son vermektir. Bu noktada öncelikle iktidarın bir anlayış değişikliğine gitmesi şarttır. Ülkemizin bir yarısını diğer yarısına adeta düşman göstermeye çalışan anlayıştan mutlaka vazgeçmelidir. 

BU SİSTEME BUNUN İÇİN KARŞI ÇIKTIK
Muhalefeti ‘terörist’, muhalefet partilerine oy veren insanımızı ‘vatan haini’, kendileri gibi düşünmeyen herkesi ‘düşman’ kategorisinde değerlendiren bu çarpık anlayıştan vazgeçilmelidir. Bolca yalan, iftira ve hakaret cümleleri içeren bu zehirli dilden bir an evvel vazgeçilmelidir. İşte biz bugüne kadar sadece bu sisteme değil, bu dile, bu anlayışa da itiraz ettik, ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. 85 milyonu temsil etmesi gereken, herkesin hakkını gözetip koruması gereken Cumhurbaşkanı, sırf yerel seçimlerde 3-5 belediye daha fazla kazanabilir miyim düşüncesiyle, milyonlarca vatandaşı terör parantezine sıkıştırmaya çalışıyor. Biz 2017’den beri bu sisteme bunun için karşı çıktık. Sırf sistemi değiştirmek için seçim ittifaklarını yaptık” ifadelerini kullandı.

MİLLÎ GÖRÜŞ GÖMLEĞİ SİZE DAR GELMEDİ”
Saadet Partisi’nin her daim yapıcı bir muhalefet anlayışıyla hareket ettiğinin altını çizen Kutluca, partisinin ülke meselelerinde ortaya koyduğu söyleme iktidarın kulak vermediğini belirterek, “Biz vazgeçmeyeceklerini biliyorduk, fakat keşke onlar israf ve yolsuzluktan vazgeçmiş olsalardı da biz haksız çıksaydık. Biz biliyorduk üretim ve istihdam ekonomisini uygulamayacaklarını da fakat keşke onlar yanlış yatırım ve anlayışlardan vazgeçmiş olsalardı da yanılmış olsaydık. Biz biliyorduk Irak işgali ve Suriye politikasının devamı mahiyetinde İslam âleminin dertleri ile değil, sadece mali imkânlardan yararlanmak için yol aradıklarını ve BOP’un eş başkanlığını üstlenerek Ortadoğu’da sınırları yeniden çizecek bir anlayışa zemin hazırladıklarını. Fakat keşke biz yanılmış olsaydık da onlar ‘şahsiyetli bir dış politika’ benimsemiş olsalardı. Keşke onlar faiz ekonomisine hakikaten sırt çevirmiş olsalardı da biz çıkıp kendilerinden özür dileseydik.”

Haber: Şeyma Karakoç (Stajyer)

İlginizi Çekebilir

ABD ve NATO üsleri kapatılmalı

İlginizi Çekebilir

Saadet Partisi’nden ilk aday adayı Tekin oldu 

İlginizi Çekebilir

SP Lideri Karamollaoğlu: 'İşi ehline verirsek destanlar yazabiliyoruz. Onu SİHA’lar ile gördük'

Haber Yorumları

Yorum Yaz

55820

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171