KIRIKKALE
25°
06:58

Öğleye kalan Süre

M plakalı ticari minibüslere müjde!

Kırıkkale Belediye Meclisi Temmuz Ayı olağan toplantıda, “M” plakalı ticari minibüslerde model değişiklik yaşı 10’dan 15 yaşa çıkarıldı.


İMAR TADİLATLARI GÖRÜŞÜLDÜ 
Kırıkkale Belediyesi Meclisi, her ay olduğu gibi bu ayda toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Vekili Çakır Yıldırım başkanlığında, belediye meclis toplantı salonunda meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Önceki dönem toplantı karar özetinin okunması ve komisyon raporlarının görüşmesi ile başlanılan meclis toplantısında İmar Tadilat talepleri “İmar Komisyonu”na havale edildi. 

YENİ YAŞ GÜNCELLEMESİ YAPILDI 
Toplantıda gündeme ek olarak Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından meclise sunulan, Kırıkkale Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanlığının talebiyle, Kırıkkale’de faaliyet gösteren minibüsçü esnafının 2. el araç ve akarkayıt fiyatlarında yaşanan artış nedeniyle araç model değişikliğinde zorlandıkları, bu nedenle model değişikliğinde uygulanan 10 yaş sınırının 15 yaş olarak güncellenesi yönündeki ek madde görüşüldü. Yapılan görüşme sonunda Kırıkkale de ticari faaliyet gösteren “M” plakalı minibüslerin model değişiklik yaşı 10’dan 15 yaşa çıkarılmasına karar verildi.

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Geneli 130 Bin Ton Asfalt Atılıyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi’nden rengarenk bozlak gecesi 

İlginizi Çekebilir

Dekoratif ahşap boyama kursu yoğun ilgi görüyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

84075

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171