KIRIKKALE
24°
03:1

İkindi'ye Kalan Süre

MHP Merkez İlçede Akbulut güven tazeledi 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanlığı’nda kongre heyecanı yaşandı. 406 delegenin oy kullandığı kongrede, mevcut başkan Faruk Akbulut, yeniden başkanlık görevine seçildi. 


BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ 
2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için hazırlıklarına start veren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) merkez ilçe başkanlığı kongresini gerçekleştirdi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği kongrede mevcut başkan Faruk Akbulut, yeniden başkanlık görevine seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, parti olarak bugüne kadar yapılan çalışmalardan bahsedildi. Daha sonra kongreye katılanların olurlarıyla divan başkanlığına milletvekili Av. Halil Öztürk, divan sekreterliğine Av. Murat Abalı, divan üyeliklerine ise Abdullah Arvas ile Oğuzhan Akpınar seçildi. 

VATANDAŞIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ 
Günün açılış konuşmasını başkan Akbulut yaptı. Göreve geldikleri günden itibaren her alanda önemli çalışma gerçekleştirdiklerini vurgulayan Akbulut, “Genel seçimlerde olduğu gibi önümüzdeki yerel seçimlerde de büyük mücadele sergileyeceğiz. İlçe kongremiz sonrası il kongremizi tamamlayarak birlik ve beraberlik içerisinde mücadelemizi sürdüreceğiz. Devleti ve milleti için mücadele eden MHP teşkilatı, dün olduğu gibi bugünde vatandaşının ve milletinin daima yanında olacaktır” dedi. 

TÜRKİYE’NİN UMUT TAŞIYIZ 
Akbulut’un ardından Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ve Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’da konuşma yaptı. MHP olarak her alanda mücadelelerini devam edeceklerine vurgu yapan MHP İl Başkanı Abalı, “Türkiye’nin umut taşıyız, Türkiye’nin temel direğiyiz. Hakkımızı helal ediyoruz, hiçbir beklentimiz olmadı bu zamanda kadar devletimizin bekasından başka hiçbir şey olmadı hiçbir beklenti içinde olmadık elimizde haram lokma değmedi kursağımızdan haram lokma geçmedi ve geçmeyecek inşallah. Genel seçimlerde olduğu gibi yerel seçimlerde de bütün ilçe belediye başkanlıklarını alarak yolumuza daha güçlü ilerleyeceğiz” şeklinde konuştu.

YEREL SEÇİMLERDE DE BAŞARI ELDE EDECEĞİZ 
Son olarak konuşma yapan Milletvekili Öztürk, “MHP kimse yokken ben varım diyenlerin partisidir. MHP, bu davada hep birlikte yürüyen, vatan ve milleti için mücadele edenlerin partisidir. ‘gazetekale.com’ Genel seçimlerde elde ettiğimiz başarıyı inşallah önümüzdeki yerel seçimlerde de edeceğiz. Bizler bütün ilçe ve kasaba belediyelerini almak için mücadele edeceğiz. Bunun yanı sıra Cumhur İttifakı çizgimizden de asla ve asla bir adım geri atmayacağız. Bu uğurda vatan ve millet bekası için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi. Konuşmaların ardından delegeler oy kullandı.

ASİL YÖNETİM ÜYELERİ 
Cengiz T. Feyzioğlu 
Ertan Bozkurt 
Ahmet Sait Özkan 
Nuh Aktaş 
Aykut Tekin
Veysel Akdoğan 
Nuri Kavlak 
Yusuf Dalgar 
Gahkan Karacalı 
Ferhat Karabel 
Yılmaz Özserin
Osman Taşçı 
Bekir Demir Bilek 
Orhan Bora 
Yasin Dindar 
Sait Demirelli 
Çerkez Demirel 
Veli Yücel

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

MHP İl Başkanı Abalı’nin listesi belli oldu

İlginizi Çekebilir

MHP, 14 Mayıs için tek ses, tek yürek

İlginizi Çekebilir

MHP İl Başkanı Murat Abalı mazbatasını aldı 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

35380

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171