KIRIKKALE
24°
03:14

İkindi'ye Kalan Süre

MHP’den Hakan Şansal’a veto! “Hakan Şansal partimizin üyesi değildir!”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Keskin ilçe başkanlığı kongresinde sehven divana davet edilen ismiler arasında yer alan Hakan Şansal’ın daha önceden MHP’den istifa ettiği ortaya çıktı. MHP’den veto yiyen Hakan Şansal’a, MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk


DİVANA SEHVEN ÇAĞIRILDI 
Keskin ilçe başkanlığı kongresinde divana sehven davet edilen isimler arasında yer alan Hakan Şansal’a MHP kanadından tepkiler gelmeye devam ediyor. MHP’den daha önceden kendi isteğiyle istifa ettiği ortaya çıkan Şansal’a bir tepkide MHP Kırıkkale Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk’ten geldi. Öztürk, Hakan Şansal’ın sehven divana çağırıldığını ve Şansal’ın partilerinin üyesi olmadığını söyledi.

ÖZTÜRK’TEN AÇIKLAMA 
Konuyla ilgili yazılı basın açıklaması gönderen MHP Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, “24.08.2023 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Keskin İlçe Kongremizde Divana davet edilen isimler arasında sehven Hakan Şansal da zikredilmiştir. Kendisi partimiz üyesi değildir. Kamuoyunun bilgisine sunarız” dedi.

İlginizi Çekebilir

MHP, Yahşihan’da yeniden Aydın’a emanet 

İlginizi Çekebilir

Hep birlikte Kırıkkale’yi daha ileriye taşıyacağız

İlginizi Çekebilir

Ülkü Ocakları ve Gazeteciler dostluk maçında buluştu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

39227

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171