KIRIKKALE
24°
03:8

İkindi'ye Kalan Süre

MHP’li kadınlara teşekkür yemeği 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Av. Melike Boran İsmailoğulları, 14-28 Mayıs seçimlerinde büyük çaba ve özveri gösteren kadınlarla teşekkür yemeğinde buluştu. Birlik ve beraberliğin sergilendiği yemekte her zaman Cumhur İttifakı çatısı


BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ 
14-28 Mayıs seçimlerinde yoğun bir tempo sergileyen MHP’li kadınlar için Milletvekili Adayı Av. Melike Boran İsmailoğulları tarafından teşekkür yemeği verildi. Birlik ve beraberliğin sergilendiği yemekte kadınlar unutulmaz bir gün yaşadı. Renkli görüntülerin yaşandığı teşekkür yemeğinde MHP’nin olmazsa olmazları arasında yer alan kadınlar, her zaman vatan ve millet sevdası alanında mücadelelerini sergileyeceklerini bir kez daha göstermiş oldu.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ 
Milletvekili adayı Av. Melike Boran İsmailoğulları, “Geçmişte olduğu gibi her zaman devletimiz ve milletimiz için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu kapsamda 14-28 Mayıs Seçimlerinde Gecesini Gündüzüne Katarak Cumhur İttifakı Kazanmasında Büyük Rol Oynayan Nene Hatun Yürekli Zaferi Perçinleyen MHP’li Kadınlarımızla Teşekkür Yemeğinde Bir Araya Geldik Biz Her Zaman Biriz Beraberiz Sevdamız Türkiye Sevdamız Kırıkkale” dedi.

Haber: Sema Nur Çakmak (Stajyer)

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz’dan “Komşum Nasılsın” programına büyük destek

İlginizi Çekebilir

Halil Öztürk, yeniden milletvekili

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale MHP heyetinden Vali Makas’a ziyaret

Haber Yorumları

Yorum Yaz

60903

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171