KIRIKKALE
21°
02:12

İkindi'ye Kalan Süre

MHP’li Öztürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı anlatıyor

Kırıkkale sokaklarında gezerek, Kırıkkaleli vatandaşlara Milliyetçi Hareket Partisi’nin düşünce ve projelerini anlatan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin bekası için oldukça önemli olduğunu belirtti. Öztürk, “Cumhurba


“DERDİ MİLLET OLANIN GAYESİ HİZMETTİR”
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, TBMM’nin tatil olmasının ardından, Kırıkkale sokaklarını gezmeye başladı. Öztürk, ziyaret ettiği yerlerde, kudretli devlet inşası için gerekli demokratik adımların ve atılımların süratle hayata geçirilmesi adına Milliyetçi Hareket Partisinin üzerine düşen görevi tam ve eksiksiz yerine getirdiğini belirtti. Kırıkkale’ni gelişmesi ve daha güzel bir kent haline gelmesi için çalıştıklarını belirten Öztürk, “Bizler de Kırıkkale Milletvekili olarak hem Cumhur İttifakını koruyup gözeteceğiz hem de Kırıkkale’mizin kalkınması ve refahı için mücadelemizi sürdüreceğiz. Hep söylediğimiz gibi amacımız, derdimiz Kırıkkale’nin çehresinin değişmesi, bugünden yarına çok daha güzel bir kent haline gelmesidir. Derdi millet olanın gayesi hizmettir. Sevdası vatan olanın sedası devlettir.” dedi.
 
ÖZTÜRK, KIRIKKALE’Yİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR
Kırıkkale sokaklarını gezerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden, ve vatandaşın derdini dinleyen Milletvekili Öztürk, ayrıca vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı anlatıyor. Milletvekili Öztürk’ü karşısında gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemiyor. 

"UMUT TACİRLİĞİ YAPMAM"
Arkasında duramayacağı hiçbir sözü vermediğini belirten Halil Öztürk ise, “Bugüne kadar yalan söylemedim, söylemem de. Eğer bir işi yapamayacaksam, iş mümkün değilse karşımdaki kişiye umut tacirliği yapmam. Hiçbir insan kendisine söylenen bir yalanı unutmaz. Seçim öncesi de vurguladığımız gibi bizler yapabileceklerimiz sözünü verdik, o sözlerin başında da samimiyet geliyor. Her zaman samimi oldum, olmaya da devam edeceğim” şeklinde konuştu.

Haber: Burak Çalışkan

 

 

İlginizi Çekebilir

Öztürk, esnafın sesi oldu

İlginizi Çekebilir

Öztürk’ten sözde komedyene sert eleştiri!

İlginizi Çekebilir

MHP’de kongre heyecanı yaşanacak 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

83550

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171