KIRIKKALE
24°
00:36

İkindi'ye Kalan Süre

Milletimiz için yarınlar iyi olacak

Türkiye genelinde siyasi çalışmalarına hız kazandıran İYİ Parti, yerel yönetimlerle bir araya geldi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık ve parti yönetimiyle de bir araya gelerek, yapılan çalışmalar hakkında


BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ
İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık ve ilçe başkanları Genel Başkan Meral Akşener Başkanlığında Ankara’da düzenlenen İç Anadolu Bölgesi İl ve İlçe Başkanları toplantısına katıldı. Toplantıya Altınışık’ın yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Yavuz Kuzucu ve ilçe başkanları da iştirake etti. Toplantıda il ve ilçelerdeki durumlar ele alındı, seçime yönelik hazırlıklar ve milletin gündemi ile Türkiye gündemi değerlendirildi.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI
İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık “Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener Hanımefendi’nin düzenlemiş olduğu, İç Anadolu Bölgesi İl ve İlçe Başkanları toplantısına katılımda bulunarak, Kırıkkale'miz ve ilçelerinde yapmış olduğumuz çalışmalarla ilgili bilgi paylaşımında bulunduk” diye açıklamalarda bulundu.  Akşener, toplantı kapsamında, partisinin İç Anadolu Bölgesi ilçe başkanlarıyla görüştü.

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Altınışık: “Kadın, tarihin seyrini değiştirendir”

İlginizi Çekebilir

İYİ Parti’de kongre heyecanı başlıyor

İlginizi Çekebilir

Tolga Ersan İYİ Parti’de

Haber Yorumları

Yorum Yaz

98685

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171