KIRIKKALE
17°
01:52

Öğleye kalan Süre

Milletvekili Kaplan’dan Önal’a sert tepki! “Bu nasıl bir acımasızlıktır!”

Milletvekili Kaplan’dan Önal’a sert tepki! “Bu nasıl bir acımasızlıktır!”


SUSALIM DEDİK, CANIMIZA TAK ETTİ!

AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’a tepki gösterdi. Belediye personelleri arasında Önal’ın adaletsiz bir tavır sergilediğini iddia eden Kaplan, “Susalım dedik, bekleyelim dedik, izleyelim dedik, hemşehrilerimizin huzurunu kaçırmayalım dedik, canımıza tak etti! Bu nasıl bir acımasızlıktır, bu nasıl bir vicdansızlıktır. Belediye personelimize o sahte gülümsemelerinizi, o haktan adaletten yanayız nıdalarını ne de çabuk unuttunuz.”

HİÇ Mİ ETİK NEDİR BİLMEZSİNİZ?

“Kadrosu büro personeli “olan birini siz hangi vicdanla bir eldiven bile vermeden, bir ayakkabı bile vermeden nasıl çöp arabasının arkasında çöp toplatırsınız? Siz nasıl kadrosu büro personeli olan başka bir arkadaşı bordür taşı döşemeye hiç bir koruyucu ekipman, hiç bir kıyafet vermeden gönderirsiniz? Hiç mi etik nedir bilmezsiniz? Bir personelin görev yerini değiştirirken koruyucu ekipmanlarını tamamlamak zorundasınız!”

BUNUN ADI MOBİNG DEĞİL DE NEDİR?

“Bir personelin görev yerini değiştirirken iş başı eğitimi vermek zorundasınız! Bir personelin görev yerini değiştirirken iş güvenliği eğitimi vermek zorundasınız. Siz hangi vicdanla personelin doğal hakkı olan yıllık iznini kullandırmazsınız? Bunun adı mobing değil de nedir?

Bu insanların isyanı onları bürodan alıp, çöp arabasına vermeniz değil.

Yaptığınız bu onur kırıcı, aşağılayıcı, bu insan yerine koymayan fiil ve davranışlarınıza, zulmünüze isyan ediyorlar! Sizden vicdanda merhamette beklemiyoruz! Takdir çok kıymetli Kırıkkale halkının!” dedi.

İlginizi Çekebilir

Başkan Saygılı, anjiyo oldu

İlginizi Çekebilir

Kur’an kursu öğrencilerine renkli hediye

İlginizi Çekebilir

Kayıp gencin cansız bedenine ulaşıldı 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

72906

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171