KIRIKKALE
25°
00:7

İkindi'ye Kalan Süre

Milletvekili Kaplan’dan Önal’a sert tepki 

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, isim vermeden CHP Milletvekili Ahmet Önal’ı eleştirdi. Önal’ın Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) ürün alımıyla ilgili çiftçileri galeyana getirdiğini söyleyen Kaplan, “TMO da ilerleyen süreci baltalamak karg


HUBUBATLARDA BOLLUK YAŞANIYOR 
Son günlerde Toprak Mahsulleri Ofisi ve çiftçiler arasında yaşanan kargaşaya milletvekilleri de dahil oldu. AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan, isim vermeyerek sosyal medyada yaptığı paylaşımda CHP Milletvekili Ahmet Önal’ın geçtiğimiz gün TMO ve çiftçilere yönelik yaptığı açıklamayı eleştirerek sert çıktı. Milletvekili Kaplan, “Bu yıl hamdolsun hasadımız yoğun yağışında etkisiyle bereketli oldu. Tabi hububatlarımızın bolluğu sebebiyle TMO ürün satışında da yoğunluk yaşanıyor. Konu ile ilgili yaptığımız çalışmaları Bakanımız İbrahim Yumaklı ile görüşmelerimizi ve TMO Genel Müdürü ile Kırıkkale’mizdeki yerinde incelemelerimizi sizlerle paylaşmıştık” dedi. 

BUNLARIN TEK İŞİ KAOSTAN BESLENMEK
Kaplan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Yoğunluğu biraz rahatlatabilmek adına TMO personellerimizin çalışma saatlerini genişletip hafta sonları da ürün alımına başladık. Alım kapasitemizi artırdık 2 Ağustos itibariyle yeni depolarla alım kapasitemizi daha da artırıyoruz.
Ancak çözüm üretmek veya çözüme destek olmak bir kenara dursun tek işleri halkı galeyana getirmek olan, kaostan beslenen, halkı yanıltmak için her türlü hileye başvuran kişilerin maalesef bugün de aynı yöntemlere başvurmayı tercih edip TMO da ilerleyen süreci baltalamak kargaşa çıkarmak için canla başla çalıştığını üzülerek izliyorum.”

MKE SATILIYOR YALANINI UYDURDULAR 
“Çiftçilerimizden istirham ediyorum bu kişilerin galeyanına gelmeyin. Süreç planlı bir şekilde ilerliyor.2 Ağustos itibariyle yoğunluk sebebiyle dolan randevu alımlarına tekrardan başlayıp yeni depolarla alım kapasitemizi artırarak kısa bir süre içerisinde tüm mahsulünüzü alacağız.
Bu kişiler zamanında aynı taktiklerle MKE’nin yapılanma sürecini de fırsat bilip işçilerimizi binbir türlü “MKE satılıyor”  yalanlarıyla kandırıp ailelerinden ayırıp gurbete gitmelerine sebep olmuşlardı imdi bu kişilere inanan işçilerimiz maalesef çok pişman. Her zaman olduğu gibi üreten çiftçimizin yanındayız! Bize güvendiğinizi, emeğinizi bizlere emanet ettiğinizi biliyoruz. Müsterih olun güveninizi boşa çıkarmayacağız” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir
 

İlginizi Çekebilir

CHP’den vatandaşlara aşure ikramı 

İlginizi Çekebilir

AK Parti’de adaylık için usul ve esaslar belirlendi

İlginizi Çekebilir

Elektrik kesintileri vatandaşı canından bezdirdi!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

63045

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171