KIRIKKALE
32°
01:5

Akşam'a Kalan Süre

MKE AŞ personel alacak

Türkiye’nin olduğu gibi İç Anadolu Bölgesi’nin önemli savunma merkezleri arasında yer alan Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirketi, beyaz ve mavi yaka alanlarında personel alacak.


İŞKUR ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPACAK 
Savunma sanayi alanında önemli çalışmalara imza atan Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirketi (MKE AŞ) beyaz ve mavi yaka alanında personel alacak. MKE’de çalışmak isteyenler ilk olarak İŞKUR üzerinden başvuru yapacak. Başvurular 1-11 Haziran tarihleri arasında mavi ve beyaz yaka olmak üzere iki farklı alanda gerçekleştirilecek.


ADAY HAVUZU OLUŞTURULDU 
MKE AŞ tarafından işçi alımı hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Ülkemizin ve savunma sanayinin öncü kuruluşu olan Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirketimize bağlı iş yerlerindeki iş gücü ihtiyacını karşılamak amacıyla dinamik organizasyonumuza değer katacak, yenilikçi, öğrenmeye açık ve ortak başarıları birlikte kutlayacak takım arkadaşlarımızla sektördeki öncülüğümüze devam etmek için “Aylık Ücretli (Beyaz Yaka) ve Saat Ücretli (Mavi Yaka) Çalışan Aday Havuzu” oluşturulacaktır. “


KARİYER VE İŞKUR ÜZERİNDEN YAPILACAK 
“Aylık Ücretli (Beyaz Yaka) ve Saat Ücretli (Mavi Yaka) Çalışan Aday Havuzu” ilanları kariyer.net ile iskur.gov.tr internet adresi üzerinden yayımlanmıştır. 1- 11 Haziran 2023 tarihleri arasında; -Saat ücretli (mavi yaka) iş ilanına başvuru yapmak isteyen adayların iskur.gov.tr web sitesi aracılığıyla, -Aylık ücretli (beyaz yaka) iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen adayların ise kariyer.net veya iskur.gov.tr web sitelerinden sadece biri aracılığıyla başvurularını yapmaları gerekmektedir” ifadesine yer verildi.

Haber: Burak Çalışkan 

 

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

62044

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171