KIRIKKALE
24°
02:38

Akşam'a Kalan Süre

Motorize sağlık ekiplerinin önemi büyük 

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Kırıkkale’de görev yapan motorize 112 ekiplerini ziyaret etti. 


ÖZEL DONANIMLI MOTOSİKLET AMBULANSLAR
Motorize 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin önemine vurgu yapan Akdoğan;  “Gelişen şehir yapılarımızda birçok hizmette güncellemelere ihtiyaç duyulmuştur. Ülkemiz de bu ihtiyaçlara karşılıksız kalmayarak yeni donanımlarla kamu hizmetlerini güncellemektedir.  Sağlık Bakanlığımız tarafından ülke bazında, İlimizde de İl Sağlık Müdürlüğümüzün düzenlemeleri ile trafiğin yoğun olduğu veya araç trafiğine kapalı bölgelerde ilk müdahale için organize edilen özel donanımlı motosiklet ambulanslar 112 Acil Sağlık Hizmetlerimizde önemli bir yer tutuyor. “ 

VAKAYA ÇABUK ULAŞIM İMKANI SAĞLIYOR 
“Vakalara hızlı bir şekilde ulaşan ekipler, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra duruma göre görevi diğer yataklı ambulanslara devretmektedirler. Saniyelerin bile yüksek önem taşıdığı 112 Acil Sağlık Hizmetlerimiz Motorize 112 ekipleri ile daha da efektif hala gelmiştir. Gerek motorize gerekse de diğer tüm mesai arkadaşlarımıza başarılar temenni ederiz” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 
 

İlginizi Çekebilir

Başka canlar yanmasın! Laf değil, icraat bekliyoruz!

İlginizi Çekebilir

Promosyon görüşmeleri devam ediyor 

İlginizi Çekebilir

Akdoğan: “Sağlık çalışanları olarak büyük bir aileyiz” 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

89728

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171