KIRIKKALE
19°
02:47

İmsak'a Kalan Süre

Murat Göğebakan filmi ne zaman sinemalarda?

Gencinden yaşlısına herkesin sevdiği merhum Murat Göğebakan’ın hayatı film oldu. Herkesin sevgisini kazanan Murat Göğebakan’ın hayatı sinema perdesinde yer alacak. Kalbim Yaralı ismi nereden geliyor?


'Vurgunum ve 'Kalbim Yaralı' gibi şarkılarıyla ülkemizde Rock müziğinin önemli temsilcileri arasında yer alan, uzun süre kanserle mücadele verip 31 Temmuz 2014 tarihinde yenik düşen Murat Göğebakan’ın gerçek hayat hikayesinden uyarlanan Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı filmi, 8 Aralık'ta sinema salonlarında yerini alacak.

Murat Göğebakan’ın hayatı yer alıyor
Arkasında bir sürü albüm, yüzlerce beste, milyonlarca hayran bırakan, 'Sevgi Adamı' lakaplı Murat Göğebakan'ın çocukluğundan itibaren müzikle tanışması, hayata tutunması, aşk hayatını ve sınavlarını ele alındığı filmin yönetmen koltuğunda Ali Ayyıldız oturuyor. Metronom Film Yapım ve CNS Productions ortaklığında çekilecek filmin yapımcılığını Oğuz Sözen ve Serkan Günay üstleniyor. Filmin senaryosunu Lütfi Albayrak ve Sezgin Irmak kaleme aldı.

Eşiyle neden ayrılmıştı?
Şarkıcı Murat Göğebakan kanserle savaşırken eski eşi Sema Bekmez evliliklerini sürdürdükleri sırada Doğan Deniz Yiğit ile aldattığı ortaya çıkmıştı. Göğebakan yaşadığı bu acı olayların üzerine; “Beni kanser değil, eşimin ihaneti vurdu. En çok da ben ölümle pençeleşirken o basketbolcu çocuğun eşimi ayartması dokundu. Bu nasıl bir delikanlılıktır!" ifadelerini kullanmıştı.

Başroldeki İsim Belli Oldu
Sevilen sanatçının hayatını milyonlarla buluşturacak sinema filminde, Murat Göğebakan’ı Burak Sevinç canlandıracak.

Hande Soral ve Tuvana Türkay sürprizi!
Filmde Murat Göğebakan’ın ilk eşine Hande Soral hayat verecek. Geçen yıllarda uykudayken girdiği şeker koması yüzünden vefat eden eşi Sema Bekmez’e filmde Tuvana Türkay hayat veriyor. Göğebakan’ın babasını Necmi Yapıcı, annesini Feride Çetin, Murat Göğebakan’ın çocukluğunu Kadir Bertan canlandıracak.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

76894

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171