KIRIKKALE
28°

Necati Selen, Gazetekale’nin 1’inci yaşını kutladı

Selenler Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Necati Selen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle Gazetekale’ye nezaket ziyaretinde bulundu.


GAZETEKALE AİLESİNİ TEBRİK ETTİ 
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle Selenler Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Necati Selen, Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi’yi ziyaret etti. Gazetekale’nin çalışmalarında başarılar dileyen Selen, “Gazetekale gazetesi, Kırıkkale’ye yayın hayatına başladığı günden bu yana önemli çalışma ve başarılara imza attı. Bu konuda yapılan ve yapılacak olan bütün çalışmalar için teşekkür ederim. Yahşi Medya Reklam Ajans Başkanı aynı zamanda Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi başta olmak üzere bütün Yahşi Medya ailesini tebrik eder, daha nice başarı dolu yıllar geçirmesini temenni ederim. 

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

AK Parti destekçisi adamdan şok sözler;

İlginizi Çekebilir

Gazetekale’nin yeni sayısı çıktı

İlginizi Çekebilir

Gazetekale Gazetesi 1’inci yaşını kutladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

96469

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171