KIRIKKALE
21°
04:41

Öğleye kalan Süre

Obeziteye karşı yetişkin eğitimi

İl Sağlık Müdürlüğü bağlı Toplum Sağlığı Merkezi koordinatörlüğünde yürütülen, AB Erasmus+ KA104 Yetişkin Eğitimi Personel Hareketliliği projeleri kapsamında desteklenen "Obezitenin Önlenmesine Yönelik Yetişkin Eğitiminin Geliştirilmesi" projesinin ikinci


ÖNEMLİ DESTEK SAĞLANACAK
5 gün süren kurs faaliyetine İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığına bağlı idareciler ile Toplum Sağlığı Merkezi idarecileri ile ilgili personeller katıldı. Kurs faaliyeti süresince Hollanda’da obezite ile mücadeleye ilişkin ulusal politikalar ve stratejiler, bu alanda görev alan kurum ve kuruluşlar ile bu kuruluşlar tarafından verilen hizmetler, obezitenin önlenmesine yönelik yürütülen yetişkin eğitimi faaliyetleri konusunda katılımcılara bilgiler verildi. İlimize dönüş yapan personelimiz, kurs süresince edinmiş oldukları bilgileri, ilimizde obezite ile mücadele alanında görev yapan tüm sağlık personelini aktarılarak; obezite ile mücadelede etkinliğin arttırılmasına destek olacak.

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Personellere çocuk eğitimi

İlginizi Çekebilir

211 yabancı uyrukluya sağlık eğitimi 

İlginizi Çekebilir

Bağımlılığa karşı uyuma!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

94618

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171