KIRIKKALE
24°
00:33

Öğleye kalan Süre

Öğrencilere afet bilinci oluşturuluyor

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü, okullarda afet bilinci oluşturmak amacıyla eğitimlerini sürdürüyor. Oluşabilecek afet durumlarında herkesin hazırlıklı olması amacıyla önemli bilgiler veriliyor.


ÇALIŞMALAR SAHADA DEVAM EDİYOR
Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de oluşabilecek afet risklerine karşı gerekli önlemler alınıyor. Bu kasamda harekete geçen Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kahramanmaraş merkezli 12 il genelinde meydana gelen depremde aynı senaryoların yaşanmaması amacıyla her alanda çalışmasını gerçekleştiriyor.

AFET ÖNCESİ VE SONRASI EĞİTİMİ
Millî Eğitim Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi (İSGB) bünyesinde oluşturulan AKUB üyelerine yönelik MEB AKUB Lideri Yakup Ayan tarafından “Afet Öncesinden Sonrasına Eğitim Projesi” eğitimi kapsamında seminer verildi. Seminerde afet öncesinde, afet sırasında ve afet sonrasında yapılması gereken konular ele alındı.

Haber:Yunsu Emre Altundağ

İlginizi Çekebilir

Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Rıza Aydın atandı 

İlginizi Çekebilir

Öğrencilere afet bilinci oluşturuluyor

İlginizi Çekebilir

LGS tercih sonuçları açıklandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

96513

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171