KIRIKKALE
21°

Öğrencilerin soru bankasın Yahşihan Belediyesi’nden

Yahşihan Belediyesi’nin eğitime desteği kesintisiz şekilde sürüyor. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, her zaman olduğu gibi bu yıl da lise sınavına hazırlanan ortaokul son sınıf öğrencilerine matematik sorularının yer aldığı soru bankası dağıttı


ÖĞRENCİLERİMİZİN DAİMA YANINDAYIZ 
TOKİ Şehit Jandarma Er Osman Öden Ortaokulu’nda gerçekleştirilen kitap dağıtımında, ortaokul son sınıf öğrencileri ile bir araya gelen Türkyılmaz, "Öğrencilerin eğitimine katkı sağlamak amacıyla yaptığımız projelerle çalışmalarını sürdürüyoruz. Daha önce İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı ortaokul ve liselerde eğitim gören 11 bin 903 öğrencinin girdiği genel değerlendirme sınavının sponsoru olmuştuk. Bu projemizin devamı olarak şimdi de öğrencilerimize LGS 8. Sınıf Matematik soru bankası dağıttık.” 

ÇALIŞARAK KAZANACAKLAR 
“Bu kitap kendi imkânları ile sınava hazırlanan öğrencilerimize mutlaka bir katkı sağlayacaktır. Önemli olan ne istediğini bilmektir. Kişi istedikten sonra her şeyi başarabilir. İnşallah tüm öğrencilerimiz isteğini kaybetmeden ve pes etmeden çalışarak istedikleri liseyi kazanır. Büyük emek sarf ederek LGS'ye hazırlanan öğrencilerimize zihin açıklığı ve başarılar diliyorum. Misafirperverlikleri için İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sn. Abdurrahman Kayabaş’a, Okul Müdürümüz Sn. İsmail Denizkan’a ve kıymetli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz: “Emeklilerin yerine çocuklarını almaya gayret sarf ediyoruz”

İlginizi Çekebilir

Belediye personellerine diksiyon kursu

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da zararlı haşerelerle mücadele sürüyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

76969

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171