°

Önal'dan LGS'ye giren öğrencilere moral ziyareti

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı dolayısıyla öğrencilere moral desteği verdi.


HER BİRİ BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ

Kırıkkale genelinde LGS'nin yapıldığı okullarda kurulan stantlarda öğrencilere su, ikramlık ve çeşitli destekler sunulurken, sınavı dışarıda heyecanla bekleyen veliler de unutulmadı. Belediye Başkanı Ahmet Önal da bazı okulları ziyaret ederek velilerle sohbet etti.

Başkan Önal, sınavın ardından yaptığı açıklamada, "Çocuklarımızın emeğinin karşılığını alacağı, yüzlerini güldürecek sonuçlar diliyorum. Her biri bizim için çok kıymetli" dedi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de jandarmadan hükümlülere suçüstü

İlginizi Çekebilir

Ayda 10 bin TL taksitle faizsiz araç alma fırsatı başladı!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de 4 kişi tutuklandı!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

11808

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171