KIRIKKALE
24°
02:33

İkindi'ye Kalan Süre

Osman Türkyılmaz, belediye ve il genel meclis üyeleriyle seçime hazır

31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli idareler Seçimi için Yahşihan Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi Üyesi Aday Adayları, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ile beraber belgelerini MHP Yahşihan İlçe Başkanı Yılmaz Aydın’a teslim etti.


BAŞARI TEMENNİ ETTİ
Güçlü bir kadro ile Mahalli idareler Seçimlerine girecek olan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi Üyesi Aday Adaylarını makamında ağırladı. Kırıkkale’nin bilinen ve sevilen simalarından olan Aday Adayları Başkan Osman Türkyılmaz’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Sonrasında hep birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Yahşihan İlçe Başkanı Yılmaz Aydın’a giden aday adayları başvurularını gerçekleştirdi.

BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yaptığı açıklamada, “31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli idareler Seçimi için Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi Üyesi Aday Adaylarımız belgelerini Yahşihan İlçe Başkanımız Sn. Yılmaz Aydın’a teslim ederek başvurularını gerçekleştirdi. Hizmet yarışında yer alan tüm Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi Üyesi Aday Adaylarımıza başarılar diliyorum. Birliğimiz daim olsun.” ifadelerini kullandı.

Haber:Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi personeli hayatını kaybetti

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da aşure birlikteliği 

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi araç sayısını artırıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

17591

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171