KIRIKKALE
21°
00:20

Yatsı'ya Kalan Süre

Öz Sağlık-İş’ten protokol

Öz Sağlık-İş Kırıkkale Şube Başkanı Murat Erduran, sağlık çalışanlarına ve üyelerine yönelik çalışmaları aralıksız şekilde sürdürdüklerini dile getirdi. Erduran, “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde görev yapan 26 bin sosyal hizmet emekçisi adın


EŞ ZAMANLI OLARAK İMZALANDI 
Üyelerinin haklarının korunmasına yönelik çalışma gerçekleştiren Öz Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Murat Erduran, “Asgari ücrete gelen zamdan hemen sonra kamuoyu ve tarafların gündemine taşıdığı ek protokol talebimiz emsal teşkil etti. HAK-İŞ ile TÜRK-İŞ’e bağlı sendikaların ek protokol gerektiren tüm işyerleri adına eş zamanlı olarak imzalandı. Yaklaşık 400 bin işçiyi ilgilendiren ek protokollere ilişkin imzalar TÜHİS ile HAK İŞ ve TÜRK İŞ tarafından atıldı. Protokollere ilişkin açıklamaların önümüzdeki hafta yapılması kararlaştırıldı. Sosyal hizmet emekçilerinin faydalanacağı ek protokol, sendikamız ile TÜHİS arasında önümüzdeki hafta ayrıca imza altına alınacak” dedi.

ÜYELERİMİZİN DAİMA YANINDAYIZ 
Erduran “Sendikamız Genel Başkanı Devlet Sert’in Sayın Cumhurbaşkanı, Sayın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve Sayın Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı ile yaptığı görüşmeler ve ısrarlı takiplerimiz sonucu imzalanan Ek Protokol ile sosyal hizmet emekçilerinin aylık yevmiyeleri 4 ay geri çekilerek 1 Temmuz itibariyle 725 TL oldu. Bu süreçte bizlere destek veren herkese sonsuz teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Gökdemir 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

68034

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171