KIRIKKALE
25°
05:8

Öğleye kalan Süre

Özaslan: "Memleketime hizmet için yola çıktım"

AK Parti eski Gençlik Kolları Başkanı Halil Özaslan, AK Parti’den Milletvekilliği aday adaylığını hafta içinde açıklayacak. Sosyal medya hesabından Kırıkkalelilere seslenen Özaslan, “Sizden aldığım destekle, memleketime hizmet için yola çıktım” dedi.


GENÇ SİYASETÇİ HALİL ÖZASLAN, AK PARTİ’DEN MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK 

ÖZASLAN KOLLARI SIVADI 
14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan milletvekilliği seçimi öncesi partilerde aday adaylık süreci başladı. Bu kapsamda AK Parti’den 28. Dönem Kırıkkale Milletvekili aday adayları da tek tek ortaya çıkıyor. AK Parti eski Gençlik Kolları Başkanı Halil Özaslan, bu kez milletvekilliği aday adaylığı için kolları sıvadı. 

GECE GÜNDÜZ AŞKLA KOŞTUM 
Hafta içi Perşembe günü saat 12.00’da aday adaylığı başvurusunu resmen açıklayacak olan Halil Özaslan, sosyal medya hesabından Kırıkkalelilere seslenerek, “Ömrümün en güzel yıllarında AK Parti Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gönlümü vererek memleketimize hizmet etmek için gece gündüz demeden aşk ile koştum. 

16 MART’TA MEYDANDA BULUŞALIM 
12 yıldır birçok kademesinde gurur duyarak şanla, şerefle ve aşk ile görev yaptığım AK Parti Teşkilatı’mızda geleceğimizin mimarı, memleketimizin mihenk taşları olan genç kardeşlerimin güçlü sesi olmak için 16 Mart Perşembe günü saat 12.00’da Cumhuriyet Meydanı’ndan AK Parti İl Başkanlığı’mıza giderek, AK Parti Milletvekili Aday Adaylığımı açıklayacağımı değerli kamuoyuna saygılarımla bildiririm.

DESTEKLERİNİZİ TALEP EDİYORUM 
Anadolu’nun incisi değerli Kırıkkaleli hemşehrilerimden ve değerli genç kardeşlerimden memleketimize hizmet etmek için çıkmış olduğum bu kutlu yolda dualarını ve desteklerini yürekten talep ediyorum. Değerli büyüklerimin bir evladı, genç kardeşlerimin abisi ve kardeşi olarak, Rabb’ imden çıkmış olduğum kutlu yolda başta ülkemize, şehrimize ve AK Parti Teşkilatımıza hayırlar getirmesini niyaz ediyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Ağaçtan, çalışmalarına hızlı başladı

İlginizi Çekebilir

Kaplan, basın mensuplarıyla buluştu

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi, Tam Bana Göre Festival’ine katılacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

67369

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171