KIRIKKALE
28°
00:15

Öğleye kalan Süre

Özen’den mavi listeye birlik ve beraberlik yemeği 

İYİ Parti İl Başkanlığı kongresine mavi liste olarak katılan Furkan Özen, seçim sonrası birlik ve beraberlik yemeği verdi. Özen, “Bizler partimiz için her alanda mücadelemizi sürdüreceğiz. Enerjimiz, partimizi hep ileriye götürmek için asla bitmeyecek” de


SÜREKLİ HALE GETİRECEĞİZ 
2023 yılında yapılacak olan seçim kapsamında kongre sürecini tamamlayan İYİ Parti İl Başkanlığı, geçtiğimiz haftalarda kongresini tamamlamıştı. Bu kapsamda aday olan Furkan Özen, mavi liste olarak girdiği seçim sonrası kendisini destekleyenlere yönelik birlik ve beraberlik yemeği verdi. Özen, “İl başkanlığı sürecinde mavi liste olarak birlik ve beraberliğimizi, dostluğumuzu pekiştiren bir yemek organizasyonu düzenledik ve bu faaliyeti sürekli hale getireceğiz” dedi.


MÜCADELEMİZ DURMADAN SÜRECEK 
Özen, “Genel Başkanımız Meral Akşener’in önderliğinde siyasi çalışmalarımız hız kazanarak devam edecektir. Bizim siyasetimiz her zaman istişareye dayalı bir siyaset olmuştur. Bizler, partimizi daha ileriye götürmek için enerjimiz asla ve asla bitmeyecektir. Bu kadro İYİ Parti iktidarı için çalışmaya devam edecek. İktidara giden bu yarışta partimize genç ve dinamik bir kadroyla destek vermeye devam edeceğiz. İYİ Parti il başkanlığı adaylığım sürecinde bana destek veren herkese sonsuz teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

İlginizi Çekebilir

İYİ Parti Gençlik Kolları’na yeni heyecan

İlginizi Çekebilir

Kılıç’tan teşkilatlarına teşekkür yemeği

İlginizi Çekebilir

Tanrıverdi, İYİ Parti’den Milletvekili aday adaylığını açıkladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

89577

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171