KIRIKKALE
27°
00:30

Öğleye kalan Süre

Özgü ve Gümüş ailelerinin mutlu günü 

Kırıkkale’nin tanınmış aileleri arasında yer alan İl Genel Meclis üyesi, Özgür Gruop İşletme Sahibi Alper Özgü'nün kız kardeşi, Adnan Özgü’nün kızı Nagihan ile Sava Gümüş’ün oğlu Kazım, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler. 


RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU 
Birsen-Adnan Özgü çiftinin kızları, aynı zamanda İl Genel Meclis üyesi, Özgür Gruop İşletme Sahibi Alper Özgü'nün kız kardeşi Nagihan ile Züleyha-Savaş Gümüş çiftinin oğulları Kazım, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler. Kamera ve objektiflere renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu .


BAŞKAN SAYGILI NİKAH KIYDI 
Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde Genç çiftlerin nikahını Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kıydı. Genç çiftlerin nikah şahitliklerini ise MHP Aile ve Kadın Komisyonu Başkanı Melike Boran İsmailoğulları ve İl Genel Meclis üyesi, Özgür Gruop İşletme Sahibi Alper Özgü yaptı. Özgü ve Gümüş aileleri konuklarını kapıda karşılarken, genç çifte evliliklerinin ömür boyu mutluluk içerisinde sürmesi temennisinde bulundular. 


ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR 
Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreni yöresel müzik ziyafeti eşliğinde devam etti. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Özgü ve Gümüş ailelerini yalnız bırakmazken, davetliler yöresel müzik ziyafeti eşliğinde doyasıya eğlendiler. Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler. Bizler de Gazetakale gazetesi ailesi olarak, Nagihan,-Kazım çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Haber: Burak Çalışkan 


 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

17271

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171