KIRIKKALE
21°
03:9

Öğleye kalan Süre

Öztürk, aday adaylık başvurusunu yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Milletvekili Av Halil Öztürk, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim kapsamında başvurusunu yaptı. Yeni dönem için MHP Genel Merkezi’nde Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurusunu yapan Öztürk, “Mil


GENEL MERKEZE BAŞVURU YAPTI 
Yüksek Seçim Kurulu’nun 14 Mayıs’ta seçim kararını onaylamasının ardından siyasi kulisler hareketlendi. Partilerde yeni dönemde Milletvekili olmak isteyenler aday adaylık başvurularını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Milletvekili Av Halil Öztürk, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim kapsamında başvurusunu yaptı.

ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM ANLAYIŞI 
Yeni dönem için MHP Genel Merkezi’nde Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurusunu yapan Öztürk, “Milletimize hizmet yolunda yeniden Bismillah diyerek yola çıktık” dedi. Öztürk, “Önce ülkem ve milletim” anlayışıyla Asil Türk Milletine, kutlu vatanımıza, Kırıkkale’mize ve Üç Hilalin gölgesinde, ülkemizin sigortası Milliyetçi Hareket Partisine hizmet etmeye devam etme düşüncesiyle 28. Dönem için milletvekili aday adaylık başvurumuzu yaptık. Destek sizden, hizmet bizden, himaye Yüce Allah’tan düşüncesiyle, hakkımızda hayırlısını temenni ediyor, dualarınızı bekliyorum” dedi.

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Öztürk: “İkinci tur seçimi milletimize hayırlı olsun”

İlginizi Çekebilir

Seçim startını veren ilk isim vekil Öztürk oldu

İlginizi Çekebilir

İftar sonrası çaylar MHP’den

Haber Yorumları

Yorum Yaz

60042

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171