KIRIKKALE
25°
00:40

Öğleye kalan Süre

Pehlivanlı: “Güçlü Türkiye için durmadan ilerleyeceğiz”

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle açıklamalarda bulundu. Pehlivanlı, “Ülkemizi işgali amaçlayan 15 Temmuz darbe girişiminin 7. yılındayız. Devletimize ve milletimize kasteden teröristlere ka


HAİNLER VATANIMIZI BÖLEMEDİLER 
Pehlivanlı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “15 Temmuz gecesi aziz milletimiz destansı bir mücadele ortaya koymuştur. O gece, bağımsızlığımıza, hürriyetimize ve milli iradeye canı pahasına sahip çıkan halkımızın kahramanlığına ve FETÖ'cü hainlerin ve destekçilerinin karanlık yüzüne tüm dünya tanık olmuştur. Milletimizin birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu, her türlü uluslararası destekli terör grubunun planlarını boşa çıkaracak güçtedir.” 
 

BİRLİK VE BERABERLİKLE SÜRDÜRECEĞİZ 
“O geceki cesaretimiz, dik duruşumuz, birliğimiz ve kararlılığımız bugün de aynı heyecanla devam etmektedir. Devletimizin ve milletimizin ortak düşmanı olan FETÖ ile mücadelemiz kararlı bir şekilde sürmektedir. Dini ve manevi değerleri istismar ederek bir ihanet şebekesi, sapkın bir inanç ve Türkiye düşmanlarının maşası haline gelen FETÖ’ye karşı her zemin ve şartta milletçe mücadelemiz devam edecek.”
 

MİNNETLE VE RAHMETLE YAD EDİYORUZ
“15 Temmuz Destanı'nın yıl dönümünde darbeye karşı canlarını feda eden tüm şehitlerimizi hürmetle, minnetle ve rahmetle yad ediyorum. Darbeye direnirken gazilik mertebesine ulaşan Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 15 Temmuz ruhuyla Türkiye aşkına gayretle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 

Haber. Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Milletimiz demokrasiye sahip çıktı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale halkından 15 Temmuz nöbeti 

İlginizi Çekebilir

Bir milletin destanı 15 Temmuz

Haber Yorumları

Yorum Yaz

42028

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171