KIRIKKALE
26°
02:17

Öğleye kalan Süre

Pehlivanlı: “Sırtımdaki yükün farkındayım”

AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Engin Pehlivanlı, yaptığı basın açıklamasında, ‘Türkiye Yüzyılı’ anlayışını içselleştiren bir siyaset anlayışı içerisinde hareket edeceğini belirterek, “İşimiz zor, yükümüz ağır. Ama bu yük bir o kadar da kutlu bi


AK PARTİ BAYRAĞINI EN YUKARILARA TAŞIMAK İÇİN GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATARAK ÇALIŞACAĞINI BELİRTEN ÇİÇEĞİ BURNUNDA İL BAŞKANI ENGİN PEHLİVANLI:TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONUYLA HAREKET EDECEĞİM

"PARTİMİZE HAYIRLI OLSUN"
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 5 aday arasından Kırıkkale İl Başkanı olarak atanan Engin Pehlivanlı, “Yüzyılın en önemli seçimini de başarıyla geçtikten sonra, seçimde milletvekilimiz olarak seçilen Mustafa Kaplan’ın ardından, ülkemizin büyük lideri, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleriyle AK Parti Kırıkkale İl Başkanı olarak atandım. Bugüne kadar partimize hizmeti geçen tüm il başkanlarımızın taşıdığı bu kutlu bayrağı devralmanın onur ve gururunu taşıyorum. Kırıkkale’mize, tüm hemşehrilerimize ve partimize hayırlı uğurlu olsun.”

"EN İYİ HİZMETLERİ YAPMAK İÇİN BU GÖREVE TALİP OLDUM"
“Türkiye Yüzyılı vizyonuyla cumhuriyetimizin yeni yüzyılına adım atacak kadrolar içerisinde bulunmak büyük bir gurur vesilesidir,” diyen AK Parti İl Başkanı Pehlivanlı, “Gerek ailesel köklerimizden gelen kültürle gerekse yetişme tarzımızla vatanımızı, milletimizi seven, devletimizi yüceltme şiarıyla hareket eden bir anlayışı içerisinde Kırıkkale temelinde en iyi hizmetleri yapmak üzere bu göreve talip oldum. Allah görevimizi layıkıyla yerine getirmeyi nasip etsin.”

"DESTEK SİZDEN, TAKDİR YÜCE ALLAH’TAN"
“Kısa bir süre içerisinde çalışma kadrolarımızı belirleyip vakit kaybetmeden çalışmalarımıza başlayacağız. Aslında devraldığımız AK Parti bayrağını daha da üst seviyelere taşımak için gecemizi gündüzümüze katacağız. Bu anlamda tüm Kırıkkaleli hemşehirlerimin de yanımızda olacağından, bizlere destek vereceklerinden şüphem yok. Destek sizden, takdir Yüce Allah’tan,” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Bahattin Akyön’den AK Parti’ye ziyaret

İlginizi Çekebilir

Aksun: “Neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz!”

İlginizi Çekebilir

Özaslan: “Rekor oy ile Erdoğan diyeceğiz”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

44462

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171